Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Bauer on JYPin varustemerkki jatkossakin

 

Bauer on JYPin varustemerkki jatkossakin


JYP pelaa jatkossakin Bauerin varusteissa. JYP Jyväskylä Oy ja Bauer Hockey Finland ovat sopineet yhteistyön jatkamisesta kevääseen 2016 asti. Sopimus kattaa kenttäpelaajien ja maalivahtien kaikki varusteet mailoista kypäriin asti. Uutena lisäpanostuksen kohteena ovat myös Bauerin urheilutekstiilit.

- Meillä on Bauerin kanssa pitkä ja hyvä yhteinen yhteistyöhistoria ja nyt uuden 4-vuotisen sopimuksen myötä tavoitteemme on edelleen kehittää ja syventää JYPin ja Bauerin keskinäistä yhteistyötä. Pelaajamme saavat huippuvarusteet ja me puolestamme haluamme tuoda mahdollisimman ammattimaisen markkinointivasteen Bauerille niin JYPin tarjoaman näkyvyyden ja kuin yhdessä tehtävien promootioiden avulla, sanoo JYPin markkinointijohtaja Kari Tyni.

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme jatkamaan yhteistyötä JYPin kanssa. JYP on meille tärkeä yhteistyökumppani Keski-Suomen alueella ja haluamme olla mukana kehittämässä keskisuomalaista jääkiekkoa eteenpäin yhdessä JYPin kanssa, kertoo Bauer Hockeyn Country Sales Manager Kai Wulff.

Bauerilla on Suomessa noin 40% markkinaosuus. Bauer on NHL:n ykkösmerkki. NHL-pelaajista 69 % käyttää Bauerin luistimia, 38 % mailoja, 42 % kypäriä, 37 % hanskoja ja 36 % pelihousuja.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYP ja Michel Miklik purkivat sopimuksensa

JYP ja Michel Miklik purkivat sopimuksensa

JYP ja hyökkääjä Michel Miklik, 35, ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
JYP avaa Champions Hockey Leaguen semifinaalit tiistaina kotona

JYP avaa Champions Hockey Leaguen semifinaalit tiistaina kotona

Champions Hockey Leaguen semifinaalit alkavat tiistaina. Suomalaisseuroista on mukana JYP, joka saa vastaansa tshekkiläisen Ocelari Trinecin.

Lue lisää
Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää