JPS taisteli tasapelin

Yksi päivä muutti olosuhteet taas päälaelleen. Sateesta huolimatta oli kenttämiehet saaneet jään liukkaan pelattavaksi, vaikka se oli märkä!

Peli alkoi tunnustelevasti hiukan keltapaitojen hallinnassa. Kulmassa olleen hässäkän jälkeen Jarmo Mällinen avaa OLS:n maalitilin hienolla littarilla maalin sivuverkkoon. 18 min kohdalla Pauli Korkatti lyö vapaasti kulman voimalla verkkoon JPS-jäähyn aikana. JPS kaventaa heti perään 1-2, kun Tuomas Rintala karvaa pallon ja ajaa sisään sijoittaen maltilla pallon OLS-maaliin. JPS saa kaksi lähes perättäistä jäähyä ja OLS kaupan päälle rangaistuslyönnin. Mällinen ampuu kuitenkin rankkarin ohi. JPS taistelee uhrautuvasti kahden vajaalla.OLS saa avopaikasta pallon kerran tolppaankin, mutta maalivahti Valtosen vartioima JPS-maali säilyi kuin ihmeen kaupalla koskemattomana. JPS sai jakson viimeisellä minuutilla kulman , jonka tavoilleen uskollisena Matti Oksanen lyö OLS-maalin kattoon!

Toiselle jaksolle JPS tuli hyvällä asenteella. Pallollinen peli oli rohkeampaa kuin avausjaksolla. Kuitenkin kotijoukkue nukahti OLS:n vaparissa, kun Samuli Koivuniemi syöttää Ville-Veikko Angerian läpiajoon ja tilanne 2-3. Korkatti lisää OLS-johdon 2-4 pelin 59. minuutilla. Kolme minuuttia myöhemmin Mällinen vapauttaa jälleen Korkatin, joka vie vieraat jo kolmen maalin karkumatkalle! "Jipsin" poikien usko ei horjunut misään vaiheessa. 65 min. ja Jaakko Liukkonen vapauttaa Rintalan laidasta. Tume aloittaa JPS.n takaa-ajon, laittaen pallon hallitustí verkkoon! Neljä minuuttia myöhemmin Niko Herranen littaa ja Oksanen ohjaa maalin edestä tilanteeksi 4-5. JPS tarjoili voiton avaimia "keltapaidoille", kun pelin 76min ja 78 min, kohdalla tuli kaksi jäähyä. Varsinkin toinen oli tyhmä jälkipelistä tullut rangaistus. Niin vain jälleen JPS säästyi takaiskuilta kovalla taistelulla. 89min. kohdalla linkoaa JPS-vahti Valtonen pitkän heiton, jonka kotijoukkueen "kippari" Sampsa Purhonen nostaa hallitusti yli OLS-vahdin. "Sande" nostattaa riemun kotikatsomossa ja peli on tasan. Lisäajalla oli molemmilla joukkueilla vielä kulmalyönnit, jotka eivät tuottaneet tulosta. Pisteet jaettiin tässä vaiherikkaassa ja armottomassa väännössä siis lukemin 5-5. Kotijoukkueesta palkittiin jälleen hyvän viikonlopun uurastanut Tuomas Rintala ja OLS:n palkinnon pokkasi Jarmo Mällinen. Molempien joukkueiden peli kärsi hieman häilyvästä tuomarilinjasta.

JPS jatkaa neljän ottelun vierasputkella. Veiterä, WP-35, Akilles ja HIFK kohdataan  ensin vieraissa ja tammikuun puolen välin jälkeen samat joukkueet saapuvat Viitaniemeen!

JPS pisteet: Tuomas Rintala 2+0, Matti Oksanen 2+0, Sampsa Purhonen 1+0, Joni Vuopio 0+1, Jaakko Liukkonen 0+1, Niko Herranen 0+1 ja Aatu Valtonen 0+1. mv. Valtonen

JPS:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä

Jyväskylän Seudun Palloseura ry - logo

JPS - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.

Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä.