Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jori Särkkä takaisin JJK:hon

 

Jori Särkkä takaisin JJK:hon


Kettupaidat saivat maanantai-iltana vankan vahvistuksen, kun Kiinaan kesken viime kauden lähtenyt, laajalti arvostettu maalivahtivalmentaja Jori Särkkä palaa valmennusportaaseen. Särkkä vastaa jatkossa maalivahtivalmennuksesta kokonaisvaltaisesti koko seurassa, niin edustuksessa kuin juniorijoukkueissakin.

- On erittäin hienoa saada Jori meille takaisin, tämä taas takaa jatkuvuutta toiminnassamme, kiitteli toimitusjohtaja Joni Vesalainen.

- Oli hieno ja antoisa reissu Kiinaan, pääsi tutustumaan sikäläiseen futiskulttuuriin ja oli mukava huomata, että omat valmennusmetodit ja tavat toimia purivat sielläkin. Tavoitteena oli auttaa joukkuetta varmistamaan sarjapaikkansa ja tämä onnistui – joukkueen ykkösvahti myös kutsuttiin mukaan maajoukkueeseen siellä ollessani. Nyt on kuitenkin oikein kiva on tulla JJK:hon takaisin jatkamaan sitä työtä, mitä tässä nyt on tullut useampi vuosi tehtyä, myhäili Särkkä.

Ei vähiten juuri Särkän työn ansiosta JJK:n maalivahtitilanne on kerrassaan erinomainen: edustusjoukkueen huippuvahteja Janne Korhosta ja Mihály Szeróvayta haastamaan on kasvamassa useita nuoria talentteja poikamaajoukkueiden vakiokasvojen Ville Viljalan ja Jiri Kosken johdolla. Nyt tavoitteena on luoda maalivahdeille yhtenäinen ”JJK-linja”, joka kattaa kaikki seuran joukkueet junnuista edustukseen.

- Kaikki meidän maalivahdit ovat hienoja urheilijapersoonia ja on aina hienoa tehdä töitä sellaisten pelaajien kanssa, joilla on asenne kohdallaan ja jotka haluavat kehittää itseään –  nuorten lahjakkuuksiemme lisäksi Janne ja Misikin ovat kuitenkin vielä maalivahdiksi kehittyvässä iässä ja he myös haluavat kehittyä.

- Taustalla myös halu nostaa maalivahtivalmennuksen tasoa ja arvostusta Suomessa ylipäänsä. Maalivahtina pelaaminen ja harjoitteleminen on kuitenkin niin erilaista kenttäpelaajiin verrattuna, että siihenkin tulisi erikseen panostaa ja on hienoa, että JJK:ssa tämä tajutaan, Särkkä muistuttaa.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jori Särkkä

Tiedot


Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää