Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYP mukaan 2012 European Trophyyn

 

JYP mukaan 2012 European Trophyyn


Jääkiekon European Trophyssa nähdään ensi vuonna lisää suomalaisväriä, kun JYP tulee mukaan kilpailuun seitsemäntenä suomalaisjoukkueena. Muut suomalaisedustajat ovat tänäkin vuonna mukana olleet HIFK, Jokerit, KalPa, Kärpät, Tappara ja TPS. Suomen tavoin myös Ruotsi saa mukaan seitsemännen edustajansa, joka on Brynäs.

JYPille European Trophyyn osallistuminen tulee luontevana jatkona aiempien vuosien valmistautumiselle SM-liigakauteen.

- Kun meitä kysyttiin mukaan, niin kiinnostusta ilman muuta oli. Saamme European Trophyssa kovia kansainvälisiä pelejä ennen kauden pääasian eli SM-liigan alkua, JYPin hallituksen puheenjohtaja Jukka Seppänen toteaa.

- Olemme viime vuosina muutenkin pelanneet pre-seasonilla aika paljon kansainvälisiä pelejä, joten tämä tukee jo olemassa olevaa trendiä. Edessä on kovia ja kiinnostavia pelejä valmistauduttaessa seuraavaan SM-liigakauteen.

Lisää European Trophysta vuonna 2012 tiedotetaan torstaina 15.12. kahdeksan joukkueen kokoontuessa Itävaltaan tämän vuoden kilpailun lopputurnaukseen. Lopputurnauksen ottelut Wienissä ja Salzburgissa alkavat perjantaina ja suomalaisjoukkueista ainoana kahdeksan parhaan joukossa mukana on Jokerit.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
JYP palkkasi maalivahdin

JYP palkkasi maalivahdin

Jussi Olkinuoran pestaaminen tuli ajankohtaiseksi, kun JYPin liigajoukkueen maalivahtikolmikosta kaksi maalivahtia eli Veini Vehviläinen ja Markus Ruusu tulivat valituiksi Suomen U20-maajoukkueeseen jääkiekon nuorten MM-kisoihin Kanadaan.

Lue lisää