Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Martoselle kahden vuoden jatkosopimus

 

Martoselle kahden vuoden jatkosopimus


JJK teki jälleen yhden erittäin merkittävän jatkosopimuksen, kun jo toisella päävalmentajakaudellaan kettupaidat historialliselle pronssille luotsannut päävalmentaja Kari Martonen teki kahden vuoden jatkosopimuksen. Kun edellistäkin sopimusta oli vuosi jäljellä, pysyy ”Martsi” kettupaitojen päävalmentajana ainakin kauden 2014 loppuun asti.

- Lähdetään siitä, että Martsi on meillä vähintään seuraavat kolme vuotta, mutta kaikkemme tehdään, että saadaan pidettyä hänet täällä pysyvästi, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen linjaa.

- Tavoitteena myös on, että saadaan Martsi muuttamaan tänne Jyväskylään, Vesalainen lisää myhäillen.

Martonen sanoo, että seuran otettua yhteyttä ja tarjottua sopimukseen jatkoa, oli päätös helppo ja uusi sopimus syntyi nopeasti.

- Niin JJK kuin koko Jyväskyläkin on ympäristönä todella hieno ja motivoiva. On hyvä tehdä töitä ja kehittyä valmentajana, kun ihmiset ympärillä ovat aidosti innostuneita ja haluavat koko ajan myös kehittää toimintaansa, Martsi sanoo.

- Koko seura on mennyt todella paljon eteenpäin monessa asiassa näinä vuosina, jotka olen täällä ollut ja kehitys vain jatkuu - on hienoa saada olla osana sitä. Ja meillä on nyt koossa niin timanttinen valmennustiimi, että voimme todella tarjota pelaajille hyvän mahdollisuuden kehittyä ja sitä kautta saada seuraa menestymään. Tämä kolmen vuoden aikajänne on sellainen, että meillä on hyvä mahdollisuus vakiinnuttaa paikkamme liigan kärkipäässä, paaluttaa kettuluotsi tulevien vuosien tavoitteita.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


KariMartonen

Kari Martonen

Tiedot


Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää