Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KaDy kaatoi Ilveksen futsaljännärissä

 

KaDy kaatoi Ilveksen futsaljännärissä


Dynamo nappasi arvokkaan 7-5 (4-1) -voiton sarjaa johtavasta Ilveksestä. Vieraat kuroivat KaDy:n viiden maalin johdon yhteen, mutta kotijoukkue piti pintansa. Katsojille tarjottiin siis runsaasti maaleja ja sylikaupalla jännitystä. KaDy:n voiton myötä sarja tasoittui mukavasti.

Ilves porskutti ennen Monnarille saapumistaan peräti kahdeksan ottelun voittoputkessa, kun taas KaDy:n edellinen liigaottelu päättyi kismittävään kotitasuriin Loisketta vastaan. Tähän kun vielä lisätään Ilveksen viimekeväinen ylivoima Futsal-Liigan finaaleissa, niin voidaan sanoa, että vieraat lähtivät kamppailuun selkeänä voittajasuosikkina.

KaDy ei kuitenkaan antanut ennakkoasetelmien määrittää omaa peliään, vaan se lähti alusta alkaen rohkeasti käyttämään hyväksi pitkittäisiä syöttösuuntia ja haastamaan "isompiaan" kaksinkamppailuissa. Rohkeus palkittiin, ja seuraksena oli: TULOS!

Ensimmäisen jakson jälkeen Dynamo johti ottelua oikeutetusti 4-1, ja lisää vettä vieraiden niskaan kaatoivat toisen jakson alussa ensin Mikko Takala ja sitten ottelun parhaana palkittu Jukka Kytölä.

Ilves takoi reikäpaidalla, KaDy kesti

Musta jakso kotijoukkueelle sattui toisen jakson puolivälin jälkeen, jolloin Ilves pääsi kuromaan viiden maalin tappioasemasta maalin päähän. Ilves-vahti Juha Ojanperän noustua mukaan hyökkäyksiin KaDy puolusti liian ylhäältä, ja kotijoukkueen puolustusnelikkoon avautui tämän seurauksena liialti syöttösuuntia. Vapaasta tilasta kokeneet "tupsukorvat" rankaisivat kerta toisensa jälkeen armotta, vaikka aika ajoin Niila-Ville Laitinen KaDy-maalilla koppasikin muutaman "arvopallon".

Vieraiden takaa-ajon pisterohmuna kunnostautui puhtaan hattutempun viimeistellyt Timur Inapshba.

Maalin päässä hönkivä Ilves-peto sai varmasti useammankin katsojan sydämen läpättämään pariasataa, mutta KaDy-pelaajat säilyttivät malttinsa tällä kertaa. Sinetin Ilveksen kauden toiselle tappiolle taito-ohjasi säpsäkästi hillunut Matias Juvonen J.Kytölän esityöstä.

Kaikkiaan ottelu oli yleisön kannalta varmasti laadukasta futsaljännitystä: Ilves tarjosi erittäin haastavan vastuksen, mutta Dynamo-biisin pauhatessa taustalla ja KaDy-kaulaliinojen vilkkuessa ympäri katsomoa kotijoukkue kairasi tiensä ansaittuun voittoon.

Dynamon tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Mad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Liigaan palannut Mad Max (Valkeakoski) saapuu lauantaina Jyväskylän Monnarille Kampuksen Dynamon vieraaksi.

Lue lisää
KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy avasi futsalvuoden 2018 puhtaalla 0-5-vierasvoitolla tamperelaisesta PP-70:stä.

Lue lisää
KaDy perjantaina Tesomalle

KaDy perjantaina Tesomalle

Kampuksen Dynamo pelaa perjantaina 5.1. futsal-liigavuoden ensimmäisen ottelun tamperelaisen PP-70:n vieraana.

Lue lisää
PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

Futsal-Liigaa johtava Kampuksen Dynamo isännöi lauantaina PJK:ta. Pirkkalalaiset pelaavat toista liigakauttaan, ja ensimmäisellä kaudellaan he mainioita otteita pudottamalla cupissa niin KaDyn kuin Sievinkin.

Lue lisää
KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

Futsal-Liigan runkosarjan viimeiseen peliin vieraaksi Monnarille astelee PJK Pirkkalasta.

Lue lisää
KaDy rökitti PP-70:n

KaDy rökitti PP-70:n

Jyväskylän Monnarilla nähtiin melkoinen sunnuntai-iltapäivän maali-iloittelu, kun Kampuksen Dynamo kukisti länsitamperelainen PP-70:n lukemin 8-3.

Lue lisää