JPS niittasi Warkauden toisella jaksolla

JPS aloitti bandyviikonlopun perjantaina ottelulla Warkauden Palloa vastaan, jolle JPS oli hävinnyt vieraissa luvuin 4-2.

Ottelu alkoi JPS.n osalta räväkästi. Kolmeen minuuttiin oli kaksi täysin avointa maalinteko tilannetta, jotka tuhrittiin suoraan maalivahdin syliin! 13. minuutin kohdalla unohdettiin Joni Kauhanen hetkeksi vartioimatta ja "Mena" Kauhanen vapauttaa Jonin maalintekooon! Tästä WP-35 sai otteen pelistä ja JPS oli täysin hukassa. Kotijoukkueen syötöt karkailivat ja puolustuspeli  rakoili. JPS:n  päävalmentaja Mika Sillgren otti aikalisän jo pelin 18. minuutilla. Pari minuuttia myöhemmin WP-35 rankaisee Joni Kauhanen syöttää 15-vuotiaalle WP:n palkitulle Jimi Heinoselle, joka tekee ensimmäisen bandyliigamaalinsa ns. "tyhjiin"0-2. Älykkäästi peliä rauhoittanut ja hyviä syöttöjä jaellut Niko Herranen pelaa hyvin vauhtiin Tuomas Rintalalle, joka tällää hienosti "punanuttujen" avausosuman. Neljä minuuuttia myöhemmin pallo ajautuu kulman jälkitilanteesta Sami Jokiselle kauas kaaren taa. Jokinen tällää maalia kohti ja Joel Sundström ohjaa suuremmitta estelelyittä pallon JPS-verkkoon 1-3. Puoliajan lopulla Visa Knuuttila lyö yläriman kautta pallon maaliin ja taukoa lähdettiin viettäämään vierasjohdossa 2-3.

Toiselle jaksolle tuli uudesti syntynyt JPS. Parin minuutin pelin jälkeen Joni Vuopio purjehtii tekopaikkaan ja lyö näyttävästi tasoituksen aivan yläriman alle!. Pelikellossa 54. min., kun JPS oniistuu jälleen kulmalyönnissä. Maaliseppona Arto Smeds. Kotijoukkueella oli hyvä ote pelistä ja WP-35 joutui rikkomaan . JPS pelasi jonkun aikaa kahden ylivoimalla, mutta tuloksettamasti. Sitten JPS.n puolustus joutui´rikkomaan ja puntit hieman tasoittuvat. JPS:n ollessa vielä vajaalla "kentän kuningas" ja kotijoukkueen palkittu, Tuomas Rintala vie hyvällä lyönnillä JPS.n 5-3 johtoon. Neljä minuuttia myöhemmin Joonas Janhunen lyö kulman paluupallosta maalin kattoon. Hyvin sijoittunut Harri Siniaalto näki pallon käyvän maalissa. 80min. kohdalla kulmalyönti jälleen sisään Mikko Böhmin toimesta. Viisi minuuttia myöhemmin Jaakko Liukkonen purjetii keskelle lyöntipaikkaan ja pamauttaa pallon maalin ylänurkkaan. Pelin lopuksi Janhunen vapauttaa Mikko Böhmin läpiajoon, joka tekee ottelun loppunumerot 9-

JPS:n koko joukkue ansaitsee ruusut toisen jakson hienosta pelistä, mutta myös vähän risuja ensimmäisen jakson "mustan hetken" asenteesta ja pelikurista. Lepo jää lyhyt aikaiseksi, sillä seuraava peli on 18 tunnin kuluttua edellisen päättymisestä. Vastaan luistelee kahden edellisen kauden mestari Helsingin IFK!

JPS pisteet: Tuomas Rintala 2+2, Mikko Böhm 2+0, Joni Vuopio 1+2, Joonas Janhunen 1+1, Visa Knuuttila 1+0, Arto Smeds 1+0, Jaakko Liukkonen 1+0 ja Niko Herranen 0+1. Mv: Aatu Valtonen.

JPS:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä

Jyväskylän Seudun Palloseura ry - logo

JPS - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.

Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä.