Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit sopimukseen kahden amerikkalaisen kanssa

 

Jaguaarit sopimukseen kahden amerikkalaisen kanssa


Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa pelaava Jyväskylän Jaguaarit on solminut sopimuksen kahden amerikkalaispelaajan kanssa. Daniel Smithwick on pelannut tukimiehenä yhdysvaltojen yliopistokenttien toiseksi korkeimmalla Division I-AA -tasolla Brown Universityssä. Kaudella 2011 hän oli joukkueensa taklaustilaston kärkinimi 77:llä taklauksella. Lisäksi hän poimi kolme syötönkatkoa. Smithwickin tasosta kertoo myös se, että hänet valittiin kaksi kertaa Ivy Leaguen viikon parhaaksi puolustajaksi. Kauden jälkeen hän esiintyi vielä Senior Scout Bowl -ottelussa, johon valitaan Division I-AA -tason parhaat yliopistoista valmistuvat pelaajat.

Smithwick pelasi vielä highschoolissa pelinrakentajan paikalla. Jaguaareissa hän saa varmasti monipuolisen roolin ja esiintyy sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa.

Toinen vahvistus Harmon Bruno tulee Willamette Universitystä, jonka pelaajiin Jaguaarit on luottanut aikaisemminkin. Tukimies Bruno kuului neljän vuoden ajan joukkueensa runkopelaajiin ja ylitti viidenkymmenen taklauksen rajan kolmena viimeisenä kautena. Kaudella 2011 hän oli joukkueensa toiseksi paras taklaaja 63:lla taklauksella. Bruno on lisäksi valittu konferenssinsa tähdistömiehistöön vuosina 2010 ja 2011.

Smithwick ja Bruno tuntevat toisensa entuudestaan, sillä molemmat pelasivat ennen yliopistouraansa San Ramon Valley highschoolissa. Aikaisemmat vuodet ovat osoittaneet Jaguaareille, että tämä auttaa huomattavasti pelaajien sopeutumista Suomeen ja joukkueeseen. Jyväskylässä ollaan siis kaikin puolin tyytyväisiä hankittuihin vahvistuksiin.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää
Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Lue lisää
Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit aloittivat ottelun hyökkäyksellä. Ensimmäisellä draivilla Jaguaarit kokeilivat Oulun takakenttää pitkin heitoin.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää