Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarien A-juniorit avaavat kautensa sunnuntaina

 

Jaguaarien A-juniorit avaavat kautensa sunnuntaina


Jaguaarien A-juniorit aloittavat kautensa sunnuntaina 15.4. klo 14.00. Jyväskyläläisten vieraaksi Palokkaan saapuu Helsinki Roosters.

Roostersilla on kasassa kova joukkue. Erityisesti hyökkäys on A-nuorten sarjaan todella kova. Pelinrakentajana pelaa Vaahteraliigan puolella viime kaudella debytoinut Bears-kasvatti Nicolas Sandhu. Sandhu aloitti Vaahterakauden kakkospelinrakentajana, mutta nousi Kalvin Williamsin vaisujen otteiden myötä aloittavaksi pelaajaksi. Sandhun selkeä ykköskohde lienee liigalaitahyökkääjä Markus Lievonen. Heittopeli nousee tuskin kuitenkaan joukkueen ykkösaseeksi. Keskushyökkääjän tontilta löytyy nimittäin Highschooli-sarjassa hurjia jaardimääriä juossut Henri Jussila. Jussilan nopeudesta kertoo myös se, että hän oli viime vuoden Vaahteraliigan eniten jaardeja kerännyt suomalainen keskushyökkääjä.

Jaguaarien puolustukselle on siis tulossa vaikea päivä. Ei kuitenkaan ylivoimainen. Taimo Halme, Aleksi Kriivarinmäki, Samuel Seppälä ja Timo Hakanen ovat kovia nimiä puolustuksen linjassa. Yhdysvaltalaiselta vaihto-opiskelijalta Ian Damonilta on lupa odottaa paljon. Hän pystyy pelaamaan myös hyökkäyksessä keskushyökkääjänä. Takakentältä löytyvät mm. Joel Honkonen, Esa Vanhoja, Ville-Valtteri Suojanen sekä Riku Ruuskanen.

Hyökkäyksessä Jaguaarit luottanevat hieman juoksua enemmän heittoon. Asepalvelusta suorittavan Santeri Supin taidot ovat normaalina päivänä A-juniorisarjan parhaimmat. Pallon pitäisi tarttua ainakin Pasi Raatikaisen, Ottopekka Leskisen, Simo Suurkuukan ja Tommi Tyrväisen näppeihin. Mika Nissinen, Ian Damon ja Honkoset Tuomo ja Joel tarjoavat myös mukavasti vaihtoehtoja keskushyökkääjän paikalla.

Eipä ole siis helppoa Roostersinkaan puolustuksella. Sillä puolen palloa helsinkiläisten parhaimmistoa lienevät linjakarpaasi Chris Mulumba, tukimies Ville Tanskanen sekä todella monipuolinen Ville Roitto.

Sunnuntaina on siis luvassa kahden todella kovatasoisen juniorijoukkueen kohtaaminen. Saako Jaguaarit Jussilan kuriin? Entä pysyvätkö helsinkiläiset monipuolisen Jaguaari-hyökkäyksen kyydissä? Tämä kaikki selviää saapumalla Palokkaan sunnuntaina klo 14.00.

UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle




Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää