Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarien A-nuorille kotivoitto

 

Jaguaarien A-nuorille kotivoitto


Jaguaarien joukkueesta näki selvästi, että avausottelusta Roostersia vastaan oli jäänyt paljon hampaankoloon.

TAFT putosi Jyväskylän kyydistä lopullisesti viimeistään ensimmäisen neljänneksen lopussa, kun joukkueen palauttaja fumblasi pallon kahdessa perättäisessä palautuksessa. Keskisuomalaisilla oli jo  ennen tätä johtoasema ja Vantaan pallonmenetysten jälkeen Jaguaarit karkasivat tavoittamattomiin. Puoliajalla lukemat olivat jo 60-6.

Jaguaarien pelinrakentajana pelasi koko ottelun Verneri Villanen. TAFT ei saanut aikaiseksi kovaa painetta ja hänellä oli hyvin aikaa toimittaa palloa laitahyökkääjilleen. Jaguaarit käyttivät tosin juoksupelejä enemmän kuin Villasen kättä. Keskushyökkääjä Mika Nissinen oli pelipäällä ja hänen lisäkseen pallon sai kainaloonsa silloin tällöin joku laitahyökkääjäkaartista. Juoksut upposivat hyvin ja silloin tällöin kutsutut heittopelit pitivät vantaalaisia varpaillaan.

TAFTin pelinrakentajalla oli usein aivan liian vähän aikaa, ja Jaguaaripuolustus säkitti hänet useasti. Vantaan juoksupelit upposivat silloin tällöin hyvin keskeltä, mutta jatkuvuus puuttui. Joukkueen ainoa maali syntyi ensimmäisellä neljänneksellä pitkästä heitosta. Tämän nukahduksen lisäksi ainoa miinus Jaguaarien otteissa oli suuri rangaistusten määrä. Päätösvihellyksen jälkeen loppulukemiksi jäivät 78-6.

"Vantaa vaikutti hyvin valmistautuneelta, mutta ottelun edetessä meidän kova materiaali alkoi näkyä selvästi. Hyökkäyksemme pystyi jauhamaan pisteitä perusjuoksupeleillä ja puolustus hoiti hommansa tehokkaasti", joukkueen valmennukseen siirtynyt Santeri Supi kommentoi.

Hän ja päävalmentaja Jensen nostivat esiin hyökkäyksestä Villasen ja Nissisen, ja puolustuksesta Ian Damonin ja koko puolustuksen linjan.

Jaguaareilla on nyt siis takanaan kaksi runkosarjan neljästä ottelusta ja niistä on plakkarissa yksi voitto ja tappio. Joukkueen urakka jatkuu sunnuntaina 5.5. Porvoossa klo 12, jolloin vastassa on hallitseva suomenmestari Butchers.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää
Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Lue lisää
Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit aloittivat ottelun hyökkäyksellä. Ensimmäisellä draivilla Jaguaarit kokeilivat Oulun takakenttää pitkin heitoin.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää