Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYPin mestaruusjuhlissa soi monipuolinen musiikki

 

JYPin mestaruusjuhlissa soi monipuolinen musiikki


JYP juhlii huomenna jääkiekon Suomen mestaruutta Jyväskylässä suuressa kansanjuhlassa. Juhla alkaa juhlaparaatilla, joka tehdään JYP-tyyliin tietenkin kahden traktorin lavalla. Joukkue kiertää ensin Kirkkopuistoa kaksi kertaa, jatkaa siitä Kauppakadun, Cygnaeuksenkadun, Yliopistonkadun, Voionmaankadun ja Ahdinkadun kautta Synergia-areenalle. Paraati alkaa klo 18.30.

Ohjelmallinen kansanjuhla alkaa Synergia-areenan edustalla klo 19.30. Juhlassa esiintyvät JYPin mestarijoukkueen lisäksi Voice of Finlandin tuore voittaja Mikko Sipola, nouseva jyväskyläläinen bändi The Rivers of  Mars, Jypinkylä-biisistään pinnalle noussut Fyysinen Preesens sekä tietenkin Poikaa saunoo -Poju ja Sakari Kuosmanen. Mestaruusjuhlan juontaa JYP-otteluiden kuuluttaja Janne Pöllänen.

- Kaikki merkit viittaavat, että perjantain juhlasta on tulossa paraatin kera melkoinen yleisömagneetti. Jos sattuu satamaan, ei haittaa, sillä suurempiakin esteitä tässä on mestaruustiellä yhdessä voitettu. Ja kukapa enää muistaa, että vuoden 2009 ikimuistettavat mestaruusjuhlat alkoivat hurjalla räntäkuurolla, kertoo JYPin markkinointijohtaja Kari Tyni.

Hippoksen alueelle on perjantai-iltana odotettavissa kaikkien aikojen yleisöryntäys, kun mestaruusjuhlan lisäksi alueella toimii myös tivoli. Tämän vuoksi juhliin ja tivoliin kannattaa ehdottomasti tulla kävellen, julkisilla kulkuneuvoilla tai taksilla, sillä pysäköintitilaa ei juurikaan ole. Ajoneuvojen kulku tivoliin on Monitoimitalon puolelta, sillä Hippoksen alueen läpikulkuliikennettä joudutaan rajoittamaan. Ihmisiltä toivotaan juhlamieltä ja urheilullisuutta liikkumisessaan.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää