Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JJK:lle UEFA-lisenssi

 

JJK:lle UEFA-lisenssi


Historialliset UEFA Europe League-ottelut lähestyvät

JJK sai myöhään keskiviikkoiltana iloisia - joskaan ei yllättäviä - uutisia, kun seuralle myönnettiin UEFA-lisenssi kaudelle 2012 - 2013. JJK siis täyttää mainiosti UEFA:n vaatimukset kaikilta osin - näin myös varmistui, että olosuhteiden puolesta Kettupaidat saavat pelata UEFA Europe Leaguen kahden ensimmäisen karsintakierroksen kotiottelunsa komeasti uusitulla Harjun stadionilla. Heinäkuussa tullaankin siis Harjun sametilla tekemään historiaa, kun ensimmäistä kertaa Keski-Suomessa pelataan jalkapallon europelejä!

UEFA-lisenssin vaatimukset ovat Veikkausliigan lisenssivaatimuksia tiukemmat ja saadakseen lisenssin JJK joutuikin ensimmäisen kerran esimerkiksi tekemään junioritoiminnastaan tarkan selvityksen, jota liigalisenssiin ei vaadita. Myös talousseurannan ja budjetoinnin osalta vaaditaan UEFA:n lisenssiin huomattavasti seikkaperäisempää raportointia kuin Veikkausliigan lisenssiin.

Kaupungin viime vuosina tekemistä hienoista panostuksista huolimatta Harjun stadionilla pelataan Veikkausliigaa edelleen poikkeusluvalla, joten olosuhteiden UEFA-kelpoisuus on sikälikin hienoa.

JJK:n hallituksen jäsen Lassi Hietanen iloitsee luonnollisesti lisenssiprosessin odotetusta päätöksestä.

- Tietenkin olen iloinen, että saamme pelata Harjulla – ja että kaikki raportit ja selvitykset, joita tässä on kasattu melkoisen suuret määrät viime aikoina, tuottivat toivotun lopputuloksen, Hietanen myhäilee.

Ensimmäinen vastus selviää kesäkuussa

JJK:n ensimmäinen karsintavastus selviää maanantaina 25.6.2012 käytävässä arvonnassa. Ensimmäisen karsintakierroksen ottelut pelataan 5.7. sekä 12.7.2012, joista aiempi todennäköisesti tulee olemaan JJK:n kotiottelu.

Nyt kun varmistui, että karsintaottelut voidan pelata Harjulla, voidaan myös aloittaa lipunmyynti kotiotteluihin. Koska UEFA:n alaisiin otteluihin voidaan ottaa sisään vain saman verran katsojia, kun stadionilla on kuppipenkkejä, tulee euro-otteluiden katsojakapasiteetti olemaan liigaotteluita alhaisempi.

Kausikorttilaisilla on ennakko-osto-oikeus UEFA Europe Leaguen kotiotteluihin - joten vain kausikortin ostamalla voit varmistaa paikkasi historiallisiin europeleihin!

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää