Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Crocodiles jyräsi Jaguaarit jo ensimmäisellä puoliajalla

 

Crocodiles jyräsi Jaguaarit jo ensimmäisellä puoliajalla


Seinäjoki Crocodiles ei tarjoillut jyväskyläläisille paljon ilon aiheita, vaan rymisteli 49-3 voittoon sunnuntain Vaahteraliigakierroksella.

Ensimmäisellä neljänneksellä Crocodilesin option-hyökkäyksen molemmat pallonkantaja Dominic Kegel ja Veikka Lehtonen onnistuivat maalinteossa. Tämä alkoi enteillä sitä, ettei Jaguaarien puolustus ole ottelussa parhaimmassa mahdollisessa terässä. Harvoihin keskisuomalaisten onnistujiin voi lukea ottelussa 10,5 taklausta kirjauttaneen Markus Blombergin.

Ottelun ratkaisu nähtiinkin jo toisella neljänneksellä, kun Krokotiilien pistetehtailu sen kuin kiihtyi, eikä Jaguaarit pystynyt vastaamaan. Tulosta syntyi tällä kertaa etenkin heittopelillä. Ilkka Laitinen viimeisteli kaksi touchdownia, Corey Sonnier yhden ja kun Lehtonen maalasi illan toisen juoksumaalinsa, oli Crocodiles tehnyt toisella neljänneksellä jo peräti neljä touchdownia. Jaguaarien puolustuksen lisäksi hyökkäys oli kaukana parhaastaan kovaa matelijapuolustusta vastaan. Esimerkiksi pelinrakentaja Daniel Smithwickin 18 heitosta päätyi ottelun aikana omien laitahyökkääjien näppeihin vain kuusi palloa. Puoliajalle mentiin siis tyrmäävissä 42-0 lukemissa.

Ottelun käytännössä jo ratkettua, oli jälkimmäinen puolisko varsinaista kosmetiikkaosastoa. Kolmannella neljänneksellä pohjanmaalaiset kaunistelivat lukemia entisestään Veikka Lehtosen illan kolmannella maalilla ja veivät neljänneksen 7-0. Lehtonen juoksi ottelussa yhteensä 110 jaardia. Jaguaarit etenivät ottelussa yhteensä 144 jaardia, eivätkä saaneet nollaa kolmannellakaan nejänneksellä rikki. Seinäjoen puolustuksesta aktiivisin taklaaja oli Chris Holmesly 11,5 niitillä.

Päätösneljänneksellä nähtiin Jaguaarien ainut pistesuoritus. Mika Kulmalan potkumaali oli jyväskyläläisille kuitenkin vain laiha lohtu ja Crocodiles vei ottelusta pisteet murhaavilla 49-3 lukemilla.

Ottelun ennakossa arvioitiin Jaguaareilla olevan mahdollisuuksia, mikäli sen puolustus pysyy kovana Seinäjokea vastaan, ja mikäli hyökkäys pystyy pitämään kelloa käynnissä sekä tykittämään muutaman ison pelin. Näistä prinsiipeistä ei toteutunut lopulta yksikään ja Seinäjoki rankaisi siitä hyvästä rumin numeroin.

Jaguaarien vastus ei ensi viikon kotiottelussa juuri helpotu. Sunnuntaina Palokkaan saapuu hallitseva Suomen mestari Helsinki Wolverines. Benjamin Jensenin ja muun Jaguaarivalmennuksen on siis syytä keittää viikon aikana kokoon soppa, jonka tuloksena Jyväskylä saa otteluun hyvän alun ja pystyy sen myötä taistelemaan ottelun voitosta.

UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää
Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Lue lisää
Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit aloittivat ottelun hyökkäyksellä. Ensimmäisellä draivilla Jaguaarit kokeilivat Oulun takakenttää pitkin heitoin.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää