Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matias Myttynen siirtyy JYPiin

 

Matias Myttynen siirtyy JYPiin


JYP on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen hyökkääjä Matias Myttysen kanssa. 22-vuotias Myttynen (187 cm/88 kg L) on pelannut viimeiset kolme vuotta SM-liigaa Ilveksessä. SM-liigaotteluja Myttysellä on runkosarjassa 139. Niissä on syntynyt 19 maalia ja 19 maalisyöttöä. Pelipaikaltaan hän on keskushyökkääjä, mutta pelaa tarvittaessa myös laitahyökkääjänä. Nuorten ja poikien maaotteluita Matias Myttynen on pelannut yhteensä 65.

- Matias Myttynen omaa nuoreksi pelaajaksi jo vahvan SM-liigakokemuksen. Hän lisää myös JYP-hyökkäyksen kokoa. Uskomme, että Matiaksen parhaat pelivuodet ovat edessä, sanoo JYPin pelaajakoordinaattori Jukka Holtari.

Matias Myttynen liittyy JYPin harjoitusrinkiin tiistaiaamuna ja osallistuu JYPin Lieksassa pidettävään kesäleiriin, joka huipentuu torstaina 9.8. Lieksan jäähallissa pelattavaan JYP-SaiPa –otteluun.

JYPin vahvuuteen liittyi maanantaina myös kanadalaishyökkääjä Ramzi Abid, joka on JYPin mukana ensi vaiheessa pari viikkoa. Sen jälkeen Abid palaa takaisin Kanadaan, koska perheeseen odotetaan perheenlisäystä elokuun puolenvälin paikkeilla. Takaisin Abid palaa JYPiin tämän hetkisen arvion mukaan elokuun lopussa.

JYP kohtaa ennen European Trophyn pelejä SaiPan lisäksi HIFK:n Helsingissä 14.8. European Trophyn JYP aloittaa kahdella kotiottelulla. Perjantaina 17.8. Synergia-areenalla pelataan ottelu JYP – Pirati Chomutov valmentajinaan Jiri Dolezal ja Leo Gudas. Sunnuntaina 19.8. JYP kohtaa HC Sparta Prahan. Molemmat ottelut alkavat kello 18.30. Lippuja peleihin on myynnissä JYPin verkkokaupassa Piletissä. Ennakkomyyntipisteitä lippuja saa maanantaista 13.8. alkaen.

UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Matias Myttynen

12.3.1990 Tampere
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää