Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Eric Perrin JYPiin kahdeksi kaudeksi

 

Eric Perrin JYPiin kahdeksi kaudeksi


Hyökkääjä Eric Perrin on tehnyt JYPin kanssa kaksivuotisen sopimuksen kevääseen 2014 asti. Näin Perrinin uraa jatkuu Hurrikaanipaidassa, jossa hän on pelannut kaksi edellistä kautta ja kauden 2002 – 2003.

- Upea uutinen JYPille ja JYP-kannattajille. Isoin auki ollut ruutu ensi kauden kokoonpanostamme on nyt täytetty, sanoo JYPin puheenjohtaja Jukka Seppänen.

36-vuotias, kevään 2004 Stanley Cupin voittaja Perrin oli isossa roolissa JYPin viime kauden Suomen mestaruudessa. Hänet valittiin kauden päätteeksi SM-liigan All Starsin keskushyökkääjksi. Lisäksi Perrin voitti SM-liigan syöttöpörssin 40 maalisyötöllään.

Perrin on ollut tehokas jokaisella JYP-kaudellaan. Ensimmäinen kausi 2000-luvun alussa tuotti 56 pelissä 46 pistettä. Toissa kaudella Perrin takoi 50 pistettä ja viime kaudella peräti 59 pistettä. Tahti on vain koventunut playoffs-peleissä, joita Perrin pelannut JYP-paidassa 31 ja iskenyt pisteitä saman määrän.

Eric Perrin palaa mielellään Jyväskylään.

- Tämä on iso päivä minulle ja perheelleni. Olen innoissani, kun voin jatkaa JYP-yhteisön jäsenenä.

Tapa, jolla joukkue kasvoi viime kaudella äärimmäisen yhtenäiseksi ja sitoutuneeksi mestarijoukkueeksi, oli taianomainen! Katson luottavaisesti JYP-joukkueen tulevaan polkuun, sillä olemme pohjustaneet sen polun vahvaksi yhteisellä tekemisellä. Haluan kiittää Mr. Seppästä ja Mr. Tyniä, että he uskovat minuun ja mahdollistavat sen, että voin kutsua Jyväskylää kodikseni, Eric Perrin kommentoi syntynyttä sopimusta.

Eric Perrin liittyy JYPin vahvuuteen Keski-Euroopassa, jossa JYP pelaa European Trophyn pelit 24.8. HC Slovan Bratislavaa ja 26.8. UPC Vienna Capitalsia vastaan. Kotiyleisölleen Perrin esittäytyy Synergia-areenalla torstaina 30.8. European Trophyn derbykierroksen ottelussa JYP – KalPa.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


EricPerrin

Eric Perrin

1.11.1975 Laval, Quebec, Canada
Tiedot


Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää