Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarien C-nuorille SM-pronssia

 

Jaguaarien C-nuorille SM-pronssia


Jaguaarien kauden ainoista SM-mitaleista vastasivat C-juniorit. Joukkue oli hyvällä pelipäällä Oulussa ja vei tasaisen alun jälkeen voiton 0-45 lukemin.

Ottelun alku oli tasainen. Northern Lights oli alussa lähempänä maalia, kun revontuli-puolustaja katkaisi Paavo Väänäsen syötön ja palautti sitä pitkälle Jaguaarien kenttäpuoliskolle. Keskisuomalaisten puolustus oli kuitenkin rautainen, eikä päästänyt Northern Lightsia maalintekoon.

Toisella neljänneksellä Väänänen paransi otteitaan. Hän heitti touchdownin Nino Mofulle, ja oululaisten menetettyä pallon, löysi ensimmäinen heitto Onni Laakkosen, joka tehtaili puoliaikalukemiksi 0-12.

Toisella puoliajalla oululaisten pienemmän kokoonpanon vaikutus alkoi näkyä väsymyksenä. Jaguaarien puolustus pelasi rautaisesti ja hyökkäys hyödynsi Oulun hiipuvan pelivireen. Axel Brotkinin ja Niilo Immosen juoksut olivat heti kolmannen neljänneksen alkuun myrkkyä ja niillä tehdyt maalit ratkaisivat käytännössä ottelun.

Lukemat venyivät tämän jälkeen entisestään, kun Mofu teki ottelun toisen touchdowninsa ja yhden syötönkatkonkin napannut Julius Raatikainen ensimmäisensä. Molemmat maalit syntyivät hyvässä vireessä olleen Väänäsen heitoista.

Loppulukemat 0-45 syntyivät Immosen juostua ottelun toisen maalinsa. Tämän jälkeen ottelu oli valmis, ja Toni Bärlundin ja Marko Havun valmentamat C-nuoret saivat kauloihinsa pronssiset mitalit.

UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää
Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Lue lisää
Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit aloittivat ottelun hyökkäyksellä. Ensimmäisellä draivilla Jaguaarit kokeilivat Oulun takakenttää pitkin heitoin.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää