Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jani Tuppuraiselle 4-vuotinen JYP-sopimus

 

Jani Tuppuraiselle 4-vuotinen JYP-sopimus


Sopimuksessa KHL-optiot

JYP ja hyökkääjä Jani Tuppurainen ovat tehneet nelivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimus kestää keväästä 2013 kevääseen 2017. Viime kauden KHL:ssä Donbass Donetsikissa pelannut 33-vuotias Tuppurainen on pelannut JYPissä aiemmin neljä kautta voittaen kaksi Suomen mestaruutta. Toissa kaudella Jani Tuppurainen palkittiin SM-liigassa Jari Kurri -palkinnolla playoffsien parhaana pelaajana.

JYPin ja Tuppuraisen sopimuksessa on KHL-optiot, jotka mahdollistavat sen, että Jani Tuppurainen voi pelata kauden 2013 - 2014 KHL:ssä, mikäli sopimus syntyy ennen 31.5. Kauden 2013 - 2014 jälkeen Tuppuraisella on optiona vielä yksi mahdollisuus pelata täysi kausi KHL:ssä, mikäli sopimus syntyy 31.5. mennessä ennen ko. kautta. Enimmillään Tuppurainen pelaa vuosina 2013 - 2017 neljä kautta JYPissä, minimilläänkin kaksi kautta.

- JYP-sopimuksesta on kyllä erittäin hyvät fiilikset. Viime kauden aikana tuli mietittyä, miten ura jatkuu ja nyt sitten tuli mahdollisuus palata tuttuun, hyvien kokemusten JYP- ympäristöön. Eniten minua kiehtoo menestyminen. JYPissä siihen on hyvät mahdollisuudet ja tiedän, että täällä pääsen pelaamaan parhaimmilla vahvuuksillani, kertoo Jani Tuppurainen.

- Tämä on merkittävä sopimus JYPin kannalta. Huippupelaaja, paluumuuttaja ja pitkä sitoutuminen puolin ja toisin viestivät meille ja kannattajillemme tärkeitä asioita JYP-tulevaisuudesta, sanoo JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JaniTuppurainen

Jani Tuppurainen

30.3.1980 Oulu
Tiedot


Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
JYP palkkasi maalivahdin

JYP palkkasi maalivahdin

Jussi Olkinuoran pestaaminen tuli ajankohtaiseksi, kun JYPin liigajoukkueen maalivahtikolmikosta kaksi maalivahtia eli Veini Vehviläinen ja Markus Ruusu tulivat valituiksi Suomen U20-maajoukkueeseen jääkiekon nuorten MM-kisoihin Kanadaan.

Lue lisää