Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

 

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Jyväskyläläinen Virtanen, entinen JYP-kapteeni, aloittaa kymmenennen kautensa JYP-organisaatiossa valmennustehtävissä sekä 21. kautensa JYPin liigaorganisaatiossa. Virtanen on toiminut liigajoukkueen päävalmentajana kaudesta 2013-2014 asti. JYP on voittanut European Trophyn sekä Liigassa pronssia Virtasen päävalmentajakaudella. Virtasen johdolla JYP on ollut vähintään viiden joukossa joka kausi. JYPin A-nuorten peräsimessä Virtanen voitti Suomen mestaruuden kaudella 2010-2011.

”Olemme tyytyväisiä, että valmentajakokonaisuus saatiin nyt maaliin. Iso kiitos valmentajille, sekä urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarille jo kesällä alkaneen prosessin läpiviennistä”, kommentoi toimitusjohtaja Aku Vallenius tulevan kauden valmennuskuvioita.

Turunen vastaa valmennuksessa puolustajien peluuttamisesta ja alivoimasta

Viime kesänä Jyväskylään palannut valmentaja Antti Turunen jatkaa JYPin liigajoukkueen valmentajana yhden vuoden sopimuksella.

”Antti on päässyt hyvin sisään yhteisöömme myös valmentajana. Pelaajanahan Antti olikin jo Jyväskylässä ”tiimin mies”. JYP on pelannut liigan tehokkainta alivoimaa ja päästänyt toiseksi vähiten maaleja omiin. Antin panos entisenä arvokisojen junnupakkina ja intohimoisena kehittyvänä valmentajana on näkynyt vahvasti JYPin liigajoukkueen peliotteissa tällä kaudella”, toteaa JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

Hyytiä maalivahti- ja fysiikkavalmentajaksi

Jarkko Hyytiä aloittaa kahdeksannen kautensa JYPin organisaatiossa valmennustehtävissä. Hyytiä ja JYP ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen, Jarkko toimii liigajoukkueen maalivahti- ja fysiikkavalmentaja. Koulutukseltaan Hyytiä on liikuntatieteiden maisteri.

”Hyytiällä on organisaatiomme sisällä vankka kokemus maalivahtivalmennuksesta ja fysiikkavalmentajana hän edustaa aivan valtakunnan kärkeä sekä ”päiväosaamisen” että kehittymishalun puolesta”, kertoo Holtari.

”Pelaajistomme arvostuksen ja luottamuksen nämä molemmat valmentajalupauksemme ovat ansainneet kaikkein rehdeimmällä tavalla, päivittäisellä arjen tekemisellään joukkueen sisällä, ei ulkokultaisella sokerikuorrutuksella ”hankintahetkellä”, kun he ovat JYPin liigajoukkueeseen liittyneet”, kommentoi Holtari.

JYPin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MarkoVirtanen

Marko Virtanen

10.12.1968 Jyväskylä
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää