KaDy ulos Futsal Cupista

Futsal Cup:
KaDy - Tervarit 5-5 (1-1) ja. 5-8

Synkkä toisen jakson loppu koitui Dynamon kohtaloksi Futsal Cupin neljännen kierroksen ottelussa Tervareita vastaan. Edellispäivän PoPa-peli painoi varmasti punamustan jaloissa, mutta se ei voi tyystin selittää sitä täydellistä pelillistä taantumaa, joka KaDy:yn iski sen johtaessa kolmella maalilla vielä noin kolme minuuttia ennen peliajan umpeutumista. Tervareiden mahtava kirivaihde vei ottelun jatkoajalle, jossa kotijoukkueella ei ollut enää mitään saumaa selkeästi terävämmän vastustajan käsittelyssä.

Tasaisella ensimmäisellä jaksolla isänpäivää Huhtaharjulla viettämään saapunut yleisö sai todistaa ainoastaan kahden maalin syntyä. Kotijoukkueen Tomi Lahtisen johtomaalin kuittasi välittömästi Ville Saxman.
- On oireellista, että vastustaja rankaisee usein välittömästi meidän maalimme jälkeen. Näin kävi kolme kertaa tässäkin ottelussa, mikä kyllä osoittaa meidän olevan vielä keltanokkia tällä tasolla, KaDy-luotsi Samu Kytölä pyöritteli päätään ottelun loputtua.

Toisen jakson suurin ilonaihe oli, kun KaDy:n huolella hiottu aloituskuvio - kaikkien yllätykseksi - upposikin kuin veitsi voihin: Matias Juvonen pääsi sijoittamaan pallon takakulmaan Kalle Lindgrenin oivallisesta tarjoilusta, kun jaksoa oli ehtinyt kulua vaivaiset kahdeksan sekuntia. Aki Miettinen lisäsi Dynamon johdon 3-1:een, minkä Tervarit kuitenkin mitätöi pari sekuntia myöhemmin Marko Ahonpään ohjatessa pallon Niila-Ville Laitisen taakse maalin edustalta.

KaDy:n Lahtinen ja Miettinen niittasivat vielä maalit mieheen, kunnes kotijoukkueen potenssi hyytyi pahemman kerran. Ari Makowskin kaksi maalia toi vieraat yhden maalin päähän. Tämä ero kuroutui umpeen sopivasti 17 sekuntia ennen loppuvihellystä, kun Saxman pääsi KaDy:n harhasyötön katkaistuaan ampumaan pallon "kärkkärillä" verkon perukoille.

Seurahistoriansa pahimmassa lukossaan kangistellut Dynamo ei noussut jatkoajalla horroksestaan, vaan Tervarit jatkoi siitä, mihin toisen jakson lopussa jäi. Vieraiden kapteeni Heikki Halmet kengitti ensin ansaitun voittomaalin, jonka jälkeen pirteästi esiintynyt Makowski kaunistelu lukemat 5-8:aan.

Tervarit jatkaa näin ollen Cupin 5. kierrokselle, ja KaDy jää puolestaan miettimään syntyjä syviä. Viikon päästä lauantaina punamustalla on revanssin paikka, kun joukkueet kohtaavat Futsal-Liigan ottelussa Oulussa.

Dynamon tiedotteesta / UrheiluJyväskylä

Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Kampuksen Dynamon miehet jatkavat pistejahtiaan lauantaina 11.11., kun vieraaksi Monitoimitalon ÄSSÄ-Areenalle saapuu TPK Turusta.

KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

UEFA:n futsalin Mestarien Liigan peleistä Kaunasista myöhään sunnuntaina kotiutunut Kampuksen Dynamo pääsee jälleen tien päälle.

KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

Kampuksen Dynamo suuntaa lauantaina vierasreissuun pääkaupunkiseudulle, jossa kohdataan espoolainen EBK.

Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo otti komean voiton UEFA:n Futsalin Mestarien Liigan Main Roundilla Kaunasissa torstaina. Keskiviikon heikon avausottelun jälkeen KaDy pelasi kuin uudelleensyntyneenä ja selättä Kyproksen mestari AEL Limassolin maalein 2-7.

KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDyn syyskausi Naisten Futsal-Liigassa jatkuu kotiottelulla, kun Monnarin ÄSSÄ-Areenalle saapuu hallitseva Suomen mestari HIFK.