Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SaPKo palasi voittokantaan

 
SaPKo palasi voittokantaan


SaPKo kaatoi kototaan D Teamin lukemin 4-2 (2-0,1-1,1-1) ja palasi takaisin voittojen tielle yhden hävityn ottelun jälkeen. Voitto oli SaPKolle viides viimeisestä kuudesta ottelusta.

SaPKo sai otteluun unelma-alan todellisella onnenkantamoisella. D Teamin puolustaja laukoi kiekon maalin edestä suoraan oman pakin jalkaan ja tästä kiekko kimposi suoraan hölmistyneen Niko Kaulion maaliin. SaPKo rankaisi avauserässä toistamiseen kun erinomaisessa pelivireessä ollut 2. kenttä rankaisi ylivoimalla vain 11 sekuntia jäähyn alkamisen jälkeen. Kaksi ottelua sitten kauden maalitilinsä avannut Markus Tuomaala pääsi siirtämän kiekon neliön keskeltä maalin perukoille, viimeistellen kauden toisen maalinsa.

Toisen erän alussa D Team pääsi pelaamaan ylivoimaa ja onnistuikin maalinteossa kun SaPKon puolustuksesta lähtenyt purkukiekko meni suoraan Harri Pesosen lapaan ja tämä pääsi vapaasti yrittämään maalia ja onnistuikin laukomaan kiekon Nielsen kainalosta maaliin. D Team pääsi lähes heti yrittämään tasoitusta ylivoimalla ja saikin aikaiseksi lukuisia tilanteita, mutta huippupelin pelannut Nielsen hoiti tilanteet vaivatta.

SaPKo sai ottelun puolessa välissä hieman kyseenalaisen rangaistuslaukauksen, jota Oskar Essen ei kuitenkaan saanut maaliin asti, vaan Kaulio torjui vedon näyttävästi räpylällään.

Toisen erän viimeisillä minuuteilla SaPKon 2. kenttä iski jälleen ja tällä kertaa maalintekijänä kunnostautui Niklas Siren, jolla oli helppo työ siirtää Jan-Mikael Järvisen kova poikkisyöttö tyhjään maaliin.

Päätöserän ensimmäisellä minuutilla D Teamin Jasse Ikonen otti typerän jäähyn ryntäyksestä ja muuten hieman pimennossa pidetty SaPKon 1. ketju iski kuittauksen välittömästi. Pyörityksen jälkeen Oskar Essen nousi mielipaikalleen b-pisteen kaarelle ja laukoi hieman onnekkaasti kiekon Kaulion längistä maaliin.

4-1 maalin jälkeen SaPKo keskittyi lähinnä puolustamiseen ja D Team puski kovalla sykkeellä SaPKon maalille hyökkäys toisensa jälkeen. SaPKon puolustus oli kuitenkin rautaa ja viimesenä lukkona maalia vartio peräti 22 kertaa viimeisessä erässä (yhteensä 52) torjunut Simon Nielsen.

D Team onnistui kaventamaan pelin 4-2:een ajassa 56:06, mutta tämän jälkeen ei huippupaikkoja enää siunaantunut ja näinollen SaPKo korjasi tärkeät kolme pistettä sarjakakkoselta.

Mestiksen (Mika Nyrhinen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää