Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Futsal-Kakkosen LPK - suupala vai kapula rattaissa

 
Futsal-Kakkosen LPK - suupala vai kapula rattaissa


Oli vuosi 2007, kuulas orastavan talven lauantai 3.11. KaDy:n kurakenkäleegio oli muutamaa kuukautta aiemmin lyhyiden neuvottelujen jälkeen päättänyt "tähdätä korkealla" suomalaisessa futsalissa. Aivan ensimmäinen välitavoite oli kuitenkin raivata tieltä kaksi Dynamoa selkeästi parempaa ja menestyneempää keskisuomalaisseuraa: LPK ja CamU.

Tuona lauantaina, 3.11.2007, soitettiin alkutahdit sekä maineikkaan LPK:n amok-juoksulle kohti Futsal-Kakkosta että Dynamon promootiomarssille kohti  futsalin Suomen mestaruutta ja Uefa-cupia. Lohikoskelaiset kaatuivat räikein 9-4 -lukemin kamppailussa, jossa Dynamon ykkösketjussa polkkasi psyykkisesti ylilatautunut mutta kaikkien yllätykseksi viiltävän tehokas kvartetti: Kytölä-Kytölä-Kytölä-"Ristijätkä" Haapamäki. Ja kenen nyrpistelevän nenän alla nämä neljä "herraa" esittivät tuhoisia "veivejään"? No kenenpä muunkaan kuin itse silloisen LPK-luotsin Tero Kelhälän!? Dissidentti-Kelhälä teki - kuten tunnettua - kauden 2007-08 päätteeksi kaikkien kannalta hyvän ratkaisun ja suostui tarjoamaan know-hownsa KaDy-Hirviön kehittämisprojektin käyttöön. Tämän päätöksen hedelmiä keräillään par'aikaa.

Nyt lauantaina LPK, Keski-Suomen Futsal-Kakkosen yksi  suurimmista ennakkosuosikeista, testaa liiga-KaDyn maajoukkuetaukokunnon. Poissa Dynamon riveistä ovat varmuudella lasaretin vakioasiakkaat Ville Toivanen sekä Markus Vanninen. Lisäksi alkukauden komeetat Matias Juvonen ja Jukka Kytölä ovat viettämässä makoisaa leirielämää Lohjalla, jonne maajoukkueluotsi Jouni Pihlaja on heidät ystävällisesti kutsunut.  Mainittujen lisäksi moni muukin saattaa lomailla. Poissaoloista huolimatta KaDy saanee jalkeille laadukkaan miehistön, jonka pitäisi kaataa jopa LPK:n tasoinen, ylöspäin pyrkivä ja kokenut ryhmittymä.

Tervetuloa kuuntelemaan historian siipien havinaa Huhtaharjulle!

Harjoitusottelu,
28.11.2009, klo 15:30 alkean Huhtaharjun koulun salissa:
KaDy - LPK
Vapaa pääsy!

KaDy:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Mad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Liigaan palannut Mad Max (Valkeakoski) saapuu lauantaina Jyväskylän Monnarille Kampuksen Dynamon vieraaksi.

Lue lisää
KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy avasi futsalvuoden 2018 puhtaalla 0-5-vierasvoitolla tamperelaisesta PP-70:stä.

Lue lisää
KaDy perjantaina Tesomalle

KaDy perjantaina Tesomalle

Kampuksen Dynamo pelaa perjantaina 5.1. futsal-liigavuoden ensimmäisen ottelun tamperelaisen PP-70:n vieraana.

Lue lisää
PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

Futsal-Liigaa johtava Kampuksen Dynamo isännöi lauantaina PJK:ta. Pirkkalalaiset pelaavat toista liigakauttaan, ja ensimmäisellä kaudellaan he mainioita otteita pudottamalla cupissa niin KaDyn kuin Sievinkin.

Lue lisää
KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

Futsal-Liigan runkosarjan viimeiseen peliin vieraaksi Monnarille astelee PJK Pirkkalasta.

Lue lisää
KaDy rökitti PP-70:n

KaDy rökitti PP-70:n

Jyväskylän Monnarilla nähtiin melkoinen sunnuntai-iltapäivän maali-iloittelu, kun Kampuksen Dynamo kukisti länsitamperelainen PP-70:n lukemin 8-3.

Lue lisää