Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JJK palkitsi kauden parhaita - Tuomas Latikka kauden pelaaja

 
JJK palkitsi kauden parhaita - Tuomas Latikka kauden pelaaja

JJK:n historiallisen ensimmäisen Veikkausliigakauden lopullisesti päättänyt gaalailta järjestettiin perjantai-iltana yökerho Londonin upeissa tiloissa. Yli 200 kutsuvierasta olivat kokoontuneet illanviettoon jossa seura palkitsi seuraväkeä ja kauden aikana kunnostautuneita pelaajia.

Tuomas Latikka JJK:n kauden pelaaja

JJK:n kauden pelaajana palkittiin läpi kauden hienosti uurastanut ja mahtavaa taistelijan luonnettaan pelistä toiseen esittänyt, puolustaja Tuomas Latikka. Latikka on Leppäveden Lepän ja JJK:n kasvatti joka debytoi kuluneella kaudella Veikkausliigassa. Latikka on edustanut Suomea poikamaajoukkueissa kymmenkunta kertaa.

JJK:n palkitut kaudella 2009

Tuomas Latikka, kauden pelaaja
Mihaly Szerovay, kauden puolustaja
Tommi Kari, kauden hyökkääjäpelaaja
Mika Lahtinen, kauden taistelija
Patrick Poutiainen, kauden tulokas
Jori Särkkä, valmentajapalkinto

Illan aikana palkittiin vuoden seuratyöntekijöinä kioskitoiminnan vastaava Sanna Kahila ja Harjun kentän vahtimestarit jotka tekivät kauden aikana kaikkensa että kenttäolosuhteet olivat parhaassa mahdollisessa pelikunnossa kovankin otteluruuhkan aikana. Pelaajien valinta vuoden seuratyöntekijäksi oli Miia Hyppönen.

Kari-Team vuoden yhteistyökumppani

JJK:n vuoden yhteistyökumppaniksi valittiin Kari-Team, jonka joukot ovat olleet koko sydämellään mukana JJK:n ensimmäisellä liigakaudella ja osoittaneet hienoa pelisilmää ja aktiivisuutta niin pelillisissä ylä- kuin alamäissäkin.

Vuoden mediatekona palkittiin Suur-Jyväskylän lehti jonka viikoittainen ja ammattimainen ote JJK:n ja Veikkausliigan seuraamisessa on herättänyt paljon keskustelua Jyväskylän katukuvassa.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää