Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikko Kytölä liekeissä - Dynamo harjoitteli vastustajansa kumoon

 
Mikko Kytölä liekeissä - Dynamo harjoitteli vastustajansa kumoon

Sarja on tauolla, ja KaDy käytti tilaisuuden harjoitteluun. Vastustajaksi saatiin LPK, jota nykyinen KaDy-luotsi Tero Kelhälä on aikoinaan valmentanut. Ottelu palveli Dynamoa nimenomaan harjoituksena, jossa valmentajat sekä pelaajat pystyivät hiomaan kuvioitaan tulevia koitoksia varten. Samalla joukkue sai tärkeän palasen takaisin kokoonpanoon, kun joukkueen kapteeni ja hengellinen johtaja Mikko Kytölä palasi rosteriin.

Peli ehti vanheta hiukan yli kaksikymmentä sekuntia, kun Kytölä maalasi ensimmäisen kerran Tomi "Loiske" Lahtisen syötöstä. Kymmenen sekuntia edellisestä ja ykkösketju leipoi jo toisen osuman: Lahtinen kuurasi pelivälineen nyt itse sisään hyviä syöttöjä läpi ottelun jaelleen Kalle Lindgrenin tarjoilusta. Hiukan ennen erän loppua Dynamo osui vielä kahdesti, ja tauolle siirryttiin sen 4-0 -johdossa. Kokonaisuudessaan peli oli hyvin KaDy:n hallussa, eikä vastustajalle suotu kuin muutama puolittainen maalintekopaikka.

Puoliajalla valmennusjohto muutti hiukan kokoonpanoa, ja komennuksen kenttäpelaajaksi sai esimerkiksi Niila-Ville "Nielsen" Laitinen(!), joka yleensä hoitaa joukkueessa maalivahdin virkaa. Nuori pelimies ei ujostellut uutta pelipaikkaansa, vaan esitti jopa muutaman komean Zidane-tyylisen harhautuksen keskialueella.

Toisella puoliajalla KaDy tehtaili vielä viisi maalia, joista Mikko Kytölä viimeisteli kolme kappaletta. Ottelun viimeiset minuutit Dynamo pelasi poikkeuksellisesti reikäpaidalla, hankkien näin arvokasta kokemusta sarjaa ajatellen. Tosin kerran LPK pääsi pallonmenetyksen jälkeen iskemään pallon tyhjään maaliin.

Viimeisen puolen minuutin aikana KaDy teki kaksi maalia - ensimmäisen sijoitti varmasti keskelle maalia rangaistuspotkusta Tomi Lahtinen, ja toisen viimeisteli kukapas muu kuin Mikko Kytölä pelin viimeisellä sekunnilla!
- Peli toimi meille hyvänä harjoituksena, varsinkin kun tiedän kokemuksesta että LPK on hyvä joukkue, joka voisi kyllä pelata korkeammallakin sarjatasolla, valmentaja Tero Kelhälä kommentoi pelin jälkeen. - Positiivista oli koko joukkueen kypsä esitys, sekä se että pystyimme harjoittelemaan erikoistilannepelaamista ottelutilanteessa. Lisäksi joukkueen kapteeni otti vastuuta arvollensa sopivalla tavalla tehden viisi maalia. Mikko on meille varmasti erittäin tärkeä pelaaja, kunhan saamme hänet mukaan myös virallisiin peleihin, Kelhälä kehui kapteeniaan.


KaDy:n tehomiehet:

Mikko Kytöä 5+0
Lahtinen Tomi 2+1
Lindgren Kalle 0+3
Miettinen Aki 1+1
Eskonniemi Petteri 1+0
Maltsin Antti 0+1
Laitinen Niila-Ville 0+1

KaDy:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Mad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Liigaan palannut Mad Max (Valkeakoski) saapuu lauantaina Jyväskylän Monnarille Kampuksen Dynamon vieraaksi.

Lue lisää
KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy avasi futsalvuoden 2018 puhtaalla 0-5-vierasvoitolla tamperelaisesta PP-70:stä.

Lue lisää
KaDy perjantaina Tesomalle

KaDy perjantaina Tesomalle

Kampuksen Dynamo pelaa perjantaina 5.1. futsal-liigavuoden ensimmäisen ottelun tamperelaisen PP-70:n vieraana.

Lue lisää
PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

Futsal-Liigaa johtava Kampuksen Dynamo isännöi lauantaina PJK:ta. Pirkkalalaiset pelaavat toista liigakauttaan, ja ensimmäisellä kaudellaan he mainioita otteita pudottamalla cupissa niin KaDyn kuin Sievinkin.

Lue lisää
KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

Futsal-Liigan runkosarjan viimeiseen peliin vieraaksi Monnarille astelee PJK Pirkkalasta.

Lue lisää
KaDy rökitti PP-70:n

KaDy rökitti PP-70:n

Jyväskylän Monnarilla nähtiin melkoinen sunnuntai-iltapäivän maali-iloittelu, kun Kampuksen Dynamo kukisti länsitamperelainen PP-70:n lukemin 8-3.

Lue lisää