Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sarjakärki taipui Hokille voittolaukauskisassa

 
Sarjakärki taipui Hokille voittolaukauskisassa

Hokki sai pidettyä Kajaanissa kaksi pistettä sarjakärki D Teamin joutuessa tyytymään tasapelipisteeseen lauantain mestiskierroksella. Ottelu meni Hokille 3 - 2 vl (1-0)(1-2)(0-0)(0-0).

Paremmuutta ratkottiin voittolaukauskisassa, jossa Antti Jaatinen ratkaisi maalillaan Hokin voiton ja Teemu Seppänen torjui D Teamin yritykset. "Teemana oli pitää hauskaa ja taistella suurella sydämellä - sitä me tehtiin", arvioi ottelun jälkeen Hokki-valmentaja Nicklas Hudd. "Tyytyväisiä olemme, vaikka kolmea pistettä haettiinkin."

D Teamin Jukka Ahvenjärvi harmitteli pelin rikkonaisuutta. "Jäähyjä oli niin paljon. Meidän olisi pitänyt päästä pelaamaan viisi vastaan viisi -peliä enemmän, käyttämään laajemmin pelaajia ja jauhamaan kunnolla. Mutta täysillä kentällisillä pelatessa ei syntynyt yhtään maalia, ja se kertoo puolustuspelaamisen laadukkuudesta. Saimme pidettyä Hokin pois maalintekopaikoilta."

Maalit erikoistilanteissa

Ottelun kaikki maalit syntyivät erikoistilanteissa. Hokki meni 1 - 0 johtoon Kimmo Hapon ylivoimamaalilla kajaanilaisten pelatessa kahden miehen ylivoimaa. Syöttäjiksi kirjattiin Ville Komulainen (1+1) ja Jarkko Heikkinen.

Kahden miehen ylivoimalla pelatessa D Team tuli tasoihin Timo-Pekka Heikkisen maalilla toisen erän ensimmäisellä minuutilla. D Team jatkoi vielä ylivoimaansa, kun Komulainen riisti kiekon hyökkäysalueella ja nosti kiekon maalin kuitaten Hokille johtomaalin.

Jyväskyläläiset käyttivät ylivoimaa hyödykseen myös toisessa maalissaa, kun ajassa 24.01 Vesa Kulmala onnistui maalin teossa.

"Ei ehkä niin kaunista, mutta tehokasta kyllä", Ahvenjärvi myhäili. D Teamin tehokkuus ylivoimatilanteissa korpesi Huddia. "Sapettaa nuo kaksi kahden miehen ylivoimamaalia".

Jäähyjä ottelussa jaettiin melko lailla. Hokki istui kaksiminuuttisia kahdeksan, D Team kymmenen. Jyväskyläläisten maalivahti Jarno Laitinen oli työllistetty mies, sillä hän ehätti kiekon eteen 36 kertaa. Seppäselle torjunta kertyi 22.

Vaikka Hokki voitti ottelunsa, sijoitus sarjataulukossa tipahti pykälällä. SaPKon voittaessa Rovaniemellä lauantaina, nousivat savonlinnalaiset tasapisteisiin Hokin kanssa ja maalieron turvin nostivat myös sarjasijoitustaan yhdeksänneksi.

Jaatinen nauttii pelaamisesta

Hokissa kuukauden sopimuksella joulutaukoon asti hyökkääjä Antti Jaatinen on mielissään saamastaan vastuusta ja peliajasta Hokissa. "Mukava on pelata, sitähän tänne tultiin tekemään. Koetetaan auttaa joukkuetta", Jaatinen jutteli ottelun jälkeen.

Jaatinen kävi alkukaudesta try-outilla EHCL:aan, mutta kun ei tärpännyt palasi Suomeen. "Tuttuun paikkaan oli mukava palata."

Toimittajan kysyessä sopimuksen jatkosta, Jaatinen vilkaisee hymyillen valmentajaansa. "Jaa-a, saa nähdä miten käy."

Hokki pelaa seuraavan kerran keskiviikkona Joensuussa Jokipoikia vastaan. D Teamilla seuraava peli on jo maanantaina, sillä nuorten U20-joukkue vierailee Jyväskylässä.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää