Isät poikia väkevämpiä

LeKi otti kolmannen perättäisen murskavoittonsa kotiluolassaan sarjakakkosesta, D Teamista, luvuin 8-2. Voiton takuumiehinä hääräsivät tutut miehet Matti Kaipaisen johdolla. D Team hallitsi oman aikansa, mutta LeKi oli maalipaikoissa tehokkaampi pitäen johdon selvänä koko ottelun. D Team oli valmentajansa mukaan jo hieman joulutauolla, kun LeKi halusi tauolle voiton saattelemana.

Ensimmäinen erä oli tasainen ja kovavauhtinen vääntö. LeKi avasi maalihanat komealla tavalla, kun Ville Snellman löysi keskelle leikanneen Jarno Virkin, joka napautti avausmaalin takakulmaan. Jarkko Gladin ottaessa jäähyn heti perään kuviteltiin pelin kääntyneen, mutta ei. Tommi Välimaa karvasi kiekon omilleen, luisteli väkevästi laidalta ja ''Vällyn'' hirmulämäri yllätti alivoimalla D Teamin maalivahti Jarno Laitisen, 2-0. D Team hallitsi ensimmäistä erää hienokseltaan, vaikka tulostaulu toista osoittikin.

Toisessa erässä kotijoukkue pisti tutun vaihteen silmään ja meni menojaan. Juuso Antonen, Glad, Johannes Alanen ja Matti Kaipainen kahdesti, lisäsivät LeKin johdon 13 minuutissa 7-0:n ja peli oli ohi jo ennen puolta väliä. Tämän jälkeen LeKin ote herpaantui ja vieras teki vielä ennen eräsummeria kaksi ylivoimamaalia.

Kolmas erä ei enää suuria hienouksia kotiyleisölle tarjonnut vaan viimeisessä erässä molemmat jäähyilivät ja yrittivät pitää pelinsä jotenkin kasassa. Erän ainoan maalin iski Ville Korhonen 8-2:n, joka jäi näin myös ottelun lopputulokseksi.

Mestiksen (Lauri Lehtinen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä

D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.