KooKoo jatkoi D Teamin alamäkeä

KooKoo saapui Jyväskylään kohtamaan alavireisen D Teamin. Kotijoukkue joutui lähtemään illan otteluun ilman parhaita maalintekijöitään Pekka Jormakkaa ja Jasse Ikosta, jotka pelaavat parhaillaan Kanadassa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

Avauserä oli tasaista vääntöä. Kiekkoa pyöritettiin molemmissa päissä kenttää, mutta maaleja ei kuitenkaan saatu aikaiseksi. Erän parasta antia tarjoili Kouvolasta saapunut 30-henkinen fanijoukko, joka kannustamisellaan jätti tuhatpäisen kotiyleisön auttamatta kakkoseksi.

Toiseen erään tultiin hyvällä sykkeellä. D Teamille avautui hyvä maalipaikka ensimmäisen viiden minuutin jälkeen, kun Markus Poukkola pääsi vapaasti laukomaan maalin kulmalta hyvän poikittaissyötön ansiosta. Laukaus meni kuitenkin ohi maalin. Maalin takana ollut päätuomari Marttinen sai tilanteen seurauksena kiekon ikävännäköisesti kasvoihinsa. Pahimmilta vammoilta kuitenkin vältyttiin ja peli sai jatkua. Ottelun avausmaali syntyi ajassa 34.42. KooKoon Matti Huilla toi väkevästi kiekon läpi oikealta ja antoi poikittaissyötön Mikko Tarkiaiselle, joka pääsi laukomaan kiekon käytännössä tyhjään maaliin. Erässä nähtiin myös muutamia läheltä piti -tilanteita, kun kiekko kimpoili puolustajien luistimista kohti maalia. Maalivahdit olivat kuitenkin hereillä ja kolmanteen erään lähdettiin lukemissa 0-1.

Kolmannen erän alussa KooKoo pääsi hyökkäämään kahdella yhtä vastaan: Iivo Hokkanen syötti keskellä vapaana olleelle Olli Julkuselle, joka laittoi kiekon verkon perukoille mukaan lähteneiden kannattajien riemuksi. Tämän jälkeen D Team pääsi yrittämään kavennusta ylivoimalla peräti kolmeen otteeseen, mutta KooKoon alivoima oli tehokasta. Kotijoukkueen parhaimmat tilanteet syntyivätkin tasaviisikoin. Ottelu eteni viimeisille minuuteille ja kotiyleisö alkoi jo tuskastua. Odotettu kavennus syntyy ajassa 57.01, kun Jouni Virpiö taistelee raivoisasti kulmassa ja syöttää kiekon Tuomo Laukkaselle, joka taituroi kiekon maalin edestä häkkiin. Erän viimeisellä minuutilla KooKoo jäähyilee ja D Team pääsee hakemaan tasoitusta kuudella neljää vastaan. KooKoo ei saa kiekkoa purettua ja lopulta Timo-Pekka Heikkinen pääsee tuikkaamaan kiekon maaliin ajassa 59.59. Tässä jälleen kerran osoitus siitä, että loppuun asti pelataan.

D Teamin riemu jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi. Jatkoaikaa ehtii kulua reilut kaksi minuuttia, kun Ville-Vesa Vainiola löytää syötöllään ovelasti maalin eteen siirtyneen Matti Huillan. Huilla kiittää ja laukoo kiekon varmasti maaliin. Näin kaksi pistettä matkaa Kouvolan suuntaan ja D Team jää pohtimaan lääkettä jo seitsemän ottelun mittaiseksi venyneeseen tappioputkeen.

Mestiksen (Sami Teppola) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä

D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.