Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

D Team haastaa Happeen maalinteko kilpailuun

 
D Team haastaa Happeen maalinteko kilpailuun

D Team ja Happee tarjoavat tammikuun ajan vapaan sisäänpääsyn kaikille kausikortin haltijoille sekä jäsenille jääkiekon Mestiksen ja Salibandyliigan otteluihin. Luvassa on myös joukkueiden välinen maalintekokisailu kovin panoksin!

- Molemmat joukkueet ovat pelanneet kokonaisuutena hyvän syyskauden ja yleisökin on löytänyt hienosti sekä D Teamin, että Happeen. Kummatkin joukkueet pelaavat iloista ja yleisöön menevää peliä, jota kannattaa ehdottomasti saapua katsomaan paikan päällekin. Olemme tehneet aiemmin yhteistyötä JJK:n kanssa ja mielestäni on luontevaa, että jyväskyläläiset seurat tekevät yhteistyötä hyvässä hengessä toisiaan kannustaen.
Olemme kaupunkina hyvässä nosteessa palloilun puolella ja seurojen välisellä yhteistyöllä voimme saada entistä parempia tuloksia aikaan. Tämän kaltaisella tempauksella saamme toivottavasti sellaiset kannattajat liikeelle jotka eivät käy seuraamassa jääkiekon lisäksi salibandya ja sama tietysti toisinpäin, kommentoi Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen.
 
Haasteessa panoksena Viikset

D-Teamin Päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi lupaa tammikuun kotiotteluissa D Teamin tekevän enemmän maaleja kuin Happeen ja jatkaa, että pelaajavaihtoihin tässä vaiheessa tuskin vielä on aihetta. Viiksekäs Ahvenjärvi haastaakin toisen viiksivallun Seppo Pulkkisen mukaan kisailuun viiksien panoksella. Vähemmän maaleja tehneen joukkueen valmentajan viikset ajellaan 30.1 pelattavan TuTo-ottelun jälkeen. 

Happeen valmentaja sekä tunnettu viiksiniekka Seppo Pulkkinen ottaa vedon vastaan hieman sekavin tuntein:

- Voi helevata äijät, siinä on taas Riitesuon poika yllyttänyt toisen torvelon, tuon Kotilaisen vanhimman mukaan älyttömiin juttuihin. Mukaan on tietysti saatu mun entinen oppilaskin tuo Hannulan poika Dee tiimistä, hyvähän senkin on lähteä tollaisiin vetoihin mukaan, eihän teistä kukaan riskeeraa mitään.

Satutteko Lasse ja Pasi tietämään, että D-tiimillä on hiton hyvä koutsi, se veti amatöörit mutasarjoista parrasvaloihin. Nyt se on saanu porukkansa taas vireeseen ja maaleja on tiedossa liukuhihnalta. Mitä meillä on tarjolla? Kotipeleissä jäässä oleva karkkipyssyksi itseään mainostava mailanheiluttaja, siltä on vissiin kotinamut syöty. Sit tää toinen tollo sanoo, että nyt on sellaset kuviot piirretty, että postilaatikkokin saa niistä sisään, just joo... 

Noin ilmoitusluontoisena asiana sanon vaan, että Lasselta lähtee ainakin hiukset jos ei maalihanat aukea. Pasille keksin kyllä jonkun myrkyllisen källin. Sitä en kehtaa parturoida, koska me lähdetään sen kanssa Kanadaan 1.2. Ja hitto varmaan en lähde reissuun ilman Viiksiä, ne on osa mun persoonaa, tajuatteko tollot? No ette, eipä ole yllätys.

Viiksikollega-Jukalle toivottelen Hyvää Uutta Vuotta ja tsemppiä peleihin. Toivottavasti sinulla on järkevämpää porukkaa seurassasi kuin minulla täällä, kommentoi Pulkkinen hieman pelonsekaisin tuntein ja muistuttaa olevansa ennenkaikkea arvokas Viiksiniekka, eikä mitään pensselisetä.

Nähtäväksi siis jää kuinka käy D Teamin ja Happeen välisessä haasteessa. D Team pelaa tammikuun yhteiskampanja otteluissa yhden kotiottelun Happeeta enemmän, joten Ahvenjärvelläkin on mahdollisuutensa viiksien säilyttämiseen.

D-Team on onnistunut 108 kertaa pelaamissaan 29. sarjaottelussa (3,7 maalia/peli), kun Happee puolestaan on onnistunut maalinteossa peräti 99 kertaa 16. ottelussa. (6,2 maalia/peli).

D Teamin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää