Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nokian KrP saapuu Hirviluolaan

 
Nokian KrP saapuu Hirviluolaan

Tämän vuosikymmenen ensimmäinen Salibandyliigan ottelu Jyväskylässä näkee päivänvalon ja kokee illan pimeyden tänä lauantaina klo 18.30.
 
Happeen vieraaksi saapuu kova nippu Nokialta. Nokian kokoonpano on elänyt koko kauden ajan, esimerkiksi tällä viikolla uutisoitiin KrP:n näyttäneen ovea Jan Lehmussolalle. Tilalle pestattiin tällä kaudella kakkosessa hirmutehoilla esiintynyt Karim Derdar.

Happeen ja Nokian KrP:n otteissa on ollut tällä kaudella paljon samankaltaisuuksia. Molemmat ovat pelanneet hieman ennakkoarvioita vahvemmin ja molemmilla joukkueilla esitykset ovat olleet erittäin epätasaisia. Hyvää ottelua ja kärkiporukoiden niistämistä on voinut seurata ponneton esitys ennakolta heikompaa vastustajaa vastaan. Lauantaina nähdäänkin siis mitä todennäköisimmin kaksi erittäin latautunutta ja mahdollisesti virheistään oppinutta joukkuetta. Ainakin mikäli pelaajat joskus oppisivat noudattamaan valmentajiensa ohjeita.

Hynynen tekee paluun kotikentälle

Nokian kokoonpanossa on paljon taitavia pelimiehiä ja Hirvilauma joutuukin ottamaan muutamat pelaajat varmasti erikoistarkkailuun jotta pisteet säilyisivät Monitoimitalon ruskeiden seinien sisällä. Jyväskyläläisille tutuin vastustaja lienee Velsa Hynynen, joka on tälläkin kaudella latonut jo 17 paunaa. Happeen ja SC Bluesin paidassa viilettänyt Velsa on vaarallisen kovaa laukova pelimies joka väläyttelee nykyisin myös syöttötaitojaan. Velsan syötöistä on päässyt tällä kaudella nauttimaan myös muuan Henri Johansson. Johansson on pöllytellyt maaliverkkoja syksyn aikana 22 kertaa ja johtaa näillä tehoilla koko liigan maalipörssiä. Puolustusta johtaa kokenut ja taitava Niko Nordlund, joka on availlut Nokian peliä 15 paunan arvoisesti.

Tappioputkea katkaisemaan

Happee taivaltaa synkkää tammikuuta kolmen pelin tappioputkessa. Vielä ei voida puhua pakkovoitosta, mutta vähitellen pistepussiakin pitäisi pystyä lihottamaan tai kilpajuoksu viimeisistä pudotuspelipaikoista jää liikaa loppukirin varaan. Edellinen HaKi- ottelu oli Hirvilaumalta todellinen rimanalitus, ja koko joukkue onkin sitoutunut muuttamaan pelityyliään ja asennettaan rutkasti parempaan suuntaan. Kuvioita on hiottu ja kentällisiin on tehty rajuja muutoksia jotka toivon mukaan herättelevät koko joukkuetta.

Riitesuon mystinen kotikenttäkipsi

Lauantain koitoksessa kannattaa seurata ainakin Lasse Riitesuota, joka pyrkii ravistelemaan syyskauden kotiapinan harteiltaan. Suurin osa Karkkipistoolin maaleista ja tehoista  on nimittäin jostain syystä syntynyt vierasotteluissa. (kotona 4+3=7 ja vieraissa 14+9=23) Lisäksi Mikko Lehto näytti sunnuntain murheellisessa ottelussa mallia kevätkunnostaan ja pelasi erittäin varman ottelun tappiosta huolimatta. Petri Kaukokin pääsee kokeilujen jälkeen takaisin hyökkäyspäähän. Lisäksi tutkapari Panu Kotilainen - Joonas Pylsy pyrkii löytämään tehovireensä takaisin pienen kuivemman kauden jälkeen. Tärkeintä lauantain ottelussa on kuitenkin JOUKKUE ja joukkueen pelitapa. Monitoimitalolla tullaan näkemään aggressiivinen ja taisteleva kotijoukkue, joka noudattaa pelitapaansa ja pyrkii voittamaan jokaisen kaksinkamppailun.

Valmennusjohto herättelee viiksitempauksella

Valmennusjohto on herätellyt pelaajistoaan palavereilla, suoralla palautteella ja muutamilla voimasanoilla. Lisäksi parranpärinää ovat aiheuttaneet spekulaatiot mahdollisista lisäsanktioista HaKi- pelin tiimoilta ja vellova kohu Seppo Pulkkisen "persoonapensseleiden" ympärillä. Jännitteitä ja mielenkiintoa siis ainakin riittää, ja kuten tilastot kertovat, maaleja on todennäköisesti jälleen luvassa. Joukkueiden välinen ensimmäinen kamppailu päättyi Tampereella Happeen voittoo lukemin 5-9.

Happee - Nokian KrP tänä lauantaina 9.1.2010 klo 18.30 Monitoimitalolla. Tulkaa kannustamaan Hirvilauma Nokian kaatoon!

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää