Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Happeelle pisteet kuumaksi yltyneestä ottelusta

 
Happeelle pisteet kuumaksi yltyneestä ottelusta

Monitoimitalolla nähtiin jälleen nöyrä ja taisteleva Hirvilauma. Valmennusjohto sai teesinsä iskostettua pelaajiston päähän ja otteluun lähdettiin vahvasti puolustuspään kautta. Loistavasti kannustanut ja runsaslukuinen kotiyleisö sekä talvihorroksestaan herännyt Heimo Hirvi auttoivat Happeeta tässä tärkeässä neljän pisteen ottelussa. Ottelu päättyi Happeen 9-5 (1-0, 5-3, 3-2) voittoon.

Ensimmäisessä tunnusteltiin

Ensimmäinen erä oli vielä hieman tunnustelevaa pelaamista. Hirvet iskivät tuttuun tapaan vastahyökkäyksistä, lisäksi Petri Kaukon johtama kentällinen sai välillä aikaan maukkaita pyörityksiä nokialaisten kenttäpäädyssä. Nokian vaarallinen ykkösnyrkki loi myös muutamia tekopaikkoja, mutta loistavan peli pelannut Eero Kosonen piti lukemat nollissa muutamista Happeen puolustajiston vaarallisista harhasyötöistä huolimatta. Avauserän ainokaisen merkinnän jumbotronille loihti viivasta puolustaja Timo Hakanen. Näin siis erätauolle kotijoukkueen johtaessa 1-0.

Happeen hanat aukesivat toisessa erässä

Ensimmäisen erän jatko-osassa maaliverkkoja heiluteltiin edeltäjäänsä enemmän. Hirvilaumalla oli paikkoja useaankin nyyttiin, mutta osa paikoista tuhlattiin. Nokia puolestaan iski lähes jatkuvalla syötöllä todellisissa momentumin paikoissa, eli Happeen maalin jälkeisissä vaihdoissa. Toisen erän tivolissa Happee oli kuitenkin etevämpi lukemin 5-3. Maaliverkkoa pöllyttelivät Taikuri Mannisen vedon sisään ohjannut Juuso Heikkinen, viivasta rankaissut tuleva alokas Petri Hakonen ja kylmäverisesti viimeistellyt Panu Kotilainen. Lisäksi kotigorillaa selästään ravistellut Lasse Riitesuo venytti mustia maalikudelmia kahteen otteeseen, kerran tasamiehityksellä ja kerran ylivoiman turvin. Etenkin erän ainoan ylivoiman aikana syntynyt reppu oli komea sommitelma, passin tälle korealle matkustajalle tarjoili Kauko. Nokian maalit syntyivät muutamasta merkkausvirheestä. V-M Hynynenkin pääsi kiusaamaan entistä kotiyleisöään tekemällä liigauransa sadannen osuman. Erätaukomusiikkia siirryttiin kuuntelemaan kokonaistilanteessa 6-3.

Tunteet kuumenivat mutta Happee piti päänsä kylmänä

Kolmannessa erässä peli ja tunteet kävivät kuumina ja Nokian KrP kävi päälle kuin joku asia, joka päälle käy. Välillä Hirvet kirmailivat täysin pallon perässä ja paikat olivat hieman sekaisin, mutta lukuisat peitot, kaksinkamppailuvoitot ja Eepin huipputorjunnat pitivät kotijoukkueen johdossa peliajan loppuun saakka. Hyvistä paikoista huolimatta pallo löytyi Happeen kenttäpäädyn verkoista vain kahdesti, ja Hirvilauma iski tehokkaasti vastahyökkäyksistä kolme kertaa. Panu Kotilainen nosti erässä illan toisensa Pylsyn hienosta esityöstä, hienosti taistellut Joonas Kaasalainen livautti yhden ja koko liigan pörssikärkeen kirmannut Riitesuo pääsi hattutempun makuun. Ottelun lopussa nähtiin myös hieman kyseenalaisia otteita, joita valmennusjohtokin äityi puimaan vielä pitkään peliajan loppumisen jälkeen.
 
Valmentaja Pasi Kotilainen tuskaili Nokian Krp:n törkeitä otteita ottelun lopussa:

- Vastustaja pyrki tahallisesti vahingoittamaan Tupla-pelaajaamme Lasse Riitesuota ottelun lopussa taklaamalla tilanteen jälkeen polvella, joka sai tilanteessa todella pahan puujalan. Kummallista oli se, että Taajamaa ei saanut tilanteesta edes jäähyä ja sama mies teloi tahallisesti lopussa vielä Joonas Pylsyn rumalla taklauksella ja tästä tilanteesta annettiin naurettavasti 2+10 min. vaikka miehen olisi pitänyt lentää suihkuun jo aiemmin. Käsittämätöntä, että tällaista tapahtuu illasta toiseen. En voi käsittää enkä hyväksyä tätä toimintaa. Tuomaripari Lewis-Kokkonen hoiti loppua lukuunottamatta hommansa hyvin. Otteluvalvojat puuttuvat kaikenlaisiin palkintojenjako jupakoihin ja näihin tahallisiin vahingoittamisiin ei puututa sitten millään. Sama homma oli HaKi ottelussa, jossa Tuplamiestä ajeltiin tilanteen jälkeen vahingoittamismielessä. Ja ainoa jälkipyykki  joka käydään on siitä, hakeeko meidän mies tähtiä vai ei. Tästä ottelusta lähtee videot ja tutkintapyynnöt eteenpäin ainakin meidän puolesta, se on varma. Jäi todella huono maku ottelusta, erotuomarivalvojasta ja vastustajasta, voitosta huolimatta, puhisi erittäin tulehtunut Pasi Kotilainen ottelun jälkeen.

Seppo Pulkkinen kommentoi ottelua seuraavasti:

- Eiköhän Pasi tuonut pelin lieveilmiöt esille jo tarpeeksi selvästi, joten tyydyn kommentoimaan ottelun positiivisia asioita. Voitimme ottelun mikä on tärkeintä. Olen erittäin tyytyväinen oman joukkuueen parantuneeseen pelikuriin ja ilmeeseen. Tällä keskittymisellä ja pelikurilla olisimme vieneet pisteitä aiemmistakin otteluista. Jäähyjä ei nyt otettu, eikä urputettu. Sitä myötä hoidimme homman kotiin. Riitesuonkin kotihanat aukesivat yhteen palautetun vanhan tutkaparin Kaukon avustuksella. Maalissa Eero Kosonen pelasi myös loisto-ottelun ja ohjasi puolustusta hienosti ja nuori-osaston Panu Kotilainen oli hyvällä pelipäällä, iloitsi Pulkkinen Happeen katkaistua kolmen ottelun tappioputkensa.

Kaikesta huolimatta Happee taisteli tärkeät pisteet. Happeelta palkittiin IS-tähdillä alati nöyrä Panu Kotilainen ja hienosti orkesteriaan johtanut Petri Kauko. Lisäksi onnistujiin on laskettava koko joukkueen puolustuspeli, Timo Hakasen ja Kaale Niemisen loistavat otteet puolustuspäässä vaarallista Henri Johanssonia vastaan, Eero Kososen gamesaverit ja huikeasti auttanut kotiyleisö. Kiitos kaikille, taistelu jatkuu jo huomenna Espoossa klo 17.00.

Happeen tehomiehet ottelussa:
Lasse Riitesuo 3+0
Petri Kauko 0+3
Panu Kotilainen 2+1
Jami Manninen 0+2
Juuso Heikkinen 1+0
Timo Hakanen 1+0
Petri Hakonen 1+0
Joonas Kaasalainen 1+0
Joonas Pylsy 0+1

Yleisöä: 564

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää