Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

A-juniorit takaisin voittokantaan

 
A-juniorit takaisin voittokantaan

Vastaan happeelle asettui suhteellisen tuntematon, KSS Kuopiosta. Ottelun alkuun kotijoukkue lähti tällä kertaa selkeästi puolustusvoittoisemmalla taktiikalla kuin aikaisemmin tällä kaudella. Muutaman minuutin unet ensimmäisen erän alkupuolella lukuunottamatta joukkue noudatti täydellisesti taktiikkaa pitämällä puolustuspään tiiviinä ja iskemällä terävästi vasta-iskuilla. Tilanne taululla olikin ensimmäisen erän jälkeen kotijoukkueelle 4-1.

Erätauolla painotettiin nopeampaa pelin kääntöä sillä vierasjoukkueen ajoittain kolmenkin miehen karvaus olisi hieman nopeammalla syöttöpelillä auennut paremmin, mutta pallot liimantuivat vuorollaan pelaajien lapaan puolustuspäässä ja vastustaja pääsi ajamaan iholle kiinni. Puolustuspeli toimi edelleen alku erän ja toki komeita sommitelmia myös nähtiin hyökkäyspäähän. Tilanteessa 7-1 pieni nukahdus ja ylikarvaus vastustajan päädyssä johti siihen, että kotijoukkueen pelaaja joutui rikkomaan jäähyn arvoisesti tullessaan puolustuspäähän ja näin KSS pääsi yrittämään kavennusta ylivoimalla. Vierailijat saivatkin kavennuksen aikaiseksi ja happeelaisilla konsepti sekosi hetkellisesti taas aivan täysin. Puolustuspäässä surffailtiin pallon perässä, jos sinne ylipäänsä hyökkäyspäästä maltettiin tulla ja helppoja virheitä sattui myös käsittämätön määrä. Vastustaja hyödynsi kotijoukkueen ylimielisyyden ja kavensi lukemiksi 7-6 lyhyessä ajassa ja oli näin taas pelissä mukana. Tässä kohtaa kotijoukkue piti aikalisän jossa pienellä verbaalisella voitelulla pelaajat saatiin taas muistamaan mitä puolustuspäässä tulee tehdä voittaakseen pelejä. Toisen erän loppuun kotijoukkue piristyikin ja 7-6 lukemissa siirryttiin erätauolle.

Kolmannen erän hirvet malttoivat taas puolustaa tiiviisti ja paikan tullen iskeä vastaan vierasjoukkueen hapuilevaa karvausta vastaan. Kerran kolisi omissa, mutta pari näppärää osumaa myös vastustajan päähän saatiin tehtyä. Kun tolpat ja muut yläkerran avut varjelivat vielä vierasjoukkue KSS:n maalia niin loppuluvuiksi taputeltiin lukemat 9-7.

Puolustuspeliin pitäisi tämänpäiväisen perusteella olla tyytyväinen, mutta toisen erän kaltaisen sekoilujakson jälkeen sitä ei voi mennä kehumaan. Seitsemän maalia omiin on edelleen aivan liikaa. Myöskin karvauksen purkaminen oli tänään suorastaan onnetonta sillä vastustajan karvaus olisi nopeammalla reagoinnilla, pelirohkeudella ja syöttöpelillä saatu auki kuin ladonovet, mutta näitä tilanteita käytettiin valitettavan vähän hyväksi. Kovan luokan pelimiehiä puuttui tänään pitkä listan niin hyökkäyksestä kuin puolustuksestakin, joten kokonaisuudessaan tyytyväinen pitää olla tämänpäiväiseen suoritukseen kokemattomammalla rosterilla. Tärkeimmät, eli kaksi sarjapistettä jäi Jyväskylään.

- Lähellä ehjää 60-minuuttista oltiin taas, mutta toisen erän musta hetki käänsi pelin hetkellisesti vastustajalle. Ykkösketju ratkaisi tänään pelin meille siinävaiheessa kun oli pakko ruveta pelaamaan. Tärkeitä minuutteja tänään myös tälläkaudella vähemmän pelanneille pelaajille, kommentoi joukkueen käskyttäjä Aki Vilander

Tähdet
*** Petri Hakonen
** Karri Siljoranta
* Lauri Liikanen

Tehot:
Petri Hakonen 4+1
Lauri Liikanen 1+3
Juuso Kykkänen 2+0
Karri Siljoranta 1+0
Ilkka Tepponen 1+0
Ville Hokkanen 0+1
Jonne Junkkarinen 0+1
Niko Pylvänäinen 0+1
Petteri Mustonen 0+1

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2009-2010 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPuolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää