Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Happeen ryhtiliike piti myös Espoossa

 
Happeen ryhtiliike piti myös Espoossa

Paluun työnteon kulttuuriin ja perusasioihin tehnyt Hirvilauma noukki mukaansa Espoostakin ryhdikkäästi kaikki sarjapisteet. Oilersin tappiolukemiksi kirjattiin lopulta 5-7 (0-2,2-1,3-4)

Happeen tärkeä "kahdeksan pisteen" pisteen viikonloppu tuotti sarjataulukkoon määrätyt neljä pojoa, mutta toiset päänahkat pääkilpailijoista Nokian Krp:stä ja Oilersista olivat Playoff- paikkoja ajatellen elintärkeitä. Voitto Oilersista nosti Happeen jo runkosarjan viidennelle sijalle SPV:n edelle.

Taannoisesta HaKi tappiosta tuohtuneena joukkue esitti nyt koko viikonlopun kurinalaista ja fiksua peliä johon myös Seppo Pulkkinen oli erittäin tyytyväinen:

- Hienosti pedagogisilla termeillä ilmaistuna meillä näyttää olevan oppiva organisaatio eli pojat kuuntelevat ja jopa välillä uskovatkin mitä valmentajilla on sanottavanaan. Painotimme ennen viikonloppua, että jokaisen on keskityttävä vain ja ainoastaan seuraavaan vaihtoon ja omaan tekemiseen. Vanhoja fraaseja ja viisauksia jotka pääsevät joukkueurheilussa kovin usein unohtumaan ja joista muistuttaminen on meidän valmentajien hommaa. Tänä viikonloppuna oli toinen ääni kellossa ja etenkin tänään Espoossa näytimme, että joukkueemme osaa halutessaan myös puolustaa. Laukaukset nimittäin kirjattiin Oilersille selkeästi lukemin 86-44.

Maltillinen alku lupaili vähämaalista iltaa

Ensimmäinen erä alkoi jälleen tutusti tunnustelevissa tunnelmissa ja maalinteossa onnistui ainoastaan Happee kahdella erikoistilanne maalilla. Ensin Otto Tikka piikkasi tarkan ja kovan kiertorannarin Petri Kaukon (0+3) passista yv:llä ja erän vanhettua oli vuorossa lonkerokäsi Juuso Heikkinen joka veivasi alivoimalla vanhanaikaisen ohi Mikko Alangon. Tuomiota vatvottiin pitkään, sillä Alanko siirsi maaliaan Heikkisen eduksi ja pallo näytti menevän maaliin hieman epäselvästi. Tuomio oli kuitenkin oikeudenmukainen, sillä pallo löysi tiensä maaliin ja maalin siirtäjänä toimi maalivahti.

Toiseen erään Happeen ote hieman löystyi ja muutamista kardinaalimunauksista Oilers pääsi peliin mukaan tasoittamalla lukemiksi 2-2. Jälleen edukseen esiintynyt alati nöyrä Panu Kotilainen (1+1) kuitenkin järjesti hyvän paikan Lasse Riitesuolle joka napautti puiselta pönkältä pallon aivan maalikehikon vasempaan yläkulmikkoon ja ote siirtyi jälleen Happeelle. Tässä vaiheessa ottelusta näytti kehkeytyvän tarkka ja vähämaalinen mittelö, mutta kolmannessa tuttu tivoli pyörähti jälleen käyntiin...

Happee ratkaisi ottelun edukseen alivoimalla

Ottelun ehkä ratkaisevin maali nähtiin kuitenkin alivoimalla kun Jaska Kunelius karkasi kesken tehottoman Oilers ylivoiman karkumatkalle vasemmalta laidalta ja survoi pallon väkisin verkkoon. Todellinen tahtomaali joka heikensi osaltaan myös huonosti pelanneen Oilers-ylivoiman selkärankaa. Toisen av-maalin jälkeen Oilers hyllytti ykkösylivoimansa ja marssitti Taraflexille kakkosen joka kiittikin luottamuksesta hienoisella säkämaalilla Robin Nybergin lämärin lipsahdettua avopaikaksi Perttu Pajukoskelle. Happee kuittasi kuitenkin nopeasti espoolaisten lähentelyt ja piti momentumkapulan käsissään. Kuuden pisteen viikonloppua viettänyt Petri Kauko tarjoili lähivaparista Panu Kotilaiselle saumat maalintekoon, joka ei erehtynyt oikealta pienestä kulmasta.  Karkumatka ei Happeelle kuitenkaan kelvannut, vaan Oilers kipusi jälleen maalin päähän vielä kahteenkin otteeseen Oscar Hännisen osumilla. Onneksi näiden maalien väliin mahtui Juuso Heikkisen (3 IS tähteä) taidokas säkämaali joka jäi myös ottelun voittomaaliksi. Silminnähden tuplaviikonlopun uuvuttama Happee taisteli pääosin koko kolmannen erän puolustuskannalla luottaen Eero Kososen ( 1 IS tähti) koppeihin ja keskustan tiiviseen sulkemiseen. Lopussa Oilers haki kavennusta ilman maalivahtia, mutta Happeen tiivis viisikko peitti laukaukset ja kruunuksi illalle Jami Manninen (1+1) pääsi tyylittelemään 5-7 lukemat taululle.

Nuori rosterimme näytti tänään taas venymiskykynsä kun matkassa oli paljon rampoja sekä toipilaita. Onneksi olemme saaneet harjoitella laajalla ringillä jossa on säilynyt koko ajan terve kilpailutilanne. Maalivahtiosastolla nähtiin tänään jälleen huippuottelu Eero Kososen toimesta, joka napsi etenkin kolmannessa erässä tärkeitä koppeja hirvittävässä pallosateessa. Viimeisen erän laukaukset nimittäin kirjattiin 44-14. Tosi hyvä fiilis kokonaisuutena, päättää Seppo Pulkkinen analyysinsa viikonlopusta.

Pisteet siis himaan ja taistelu jatkuu jälleen ensi viikonloppuna  kotona Kooveeta vastaan ja vieraissa TPS:aa vastaan.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPuolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää