Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miehet ja naiset seuran historian parhaassa vedossa

 
Miehet ja naiset seuran historian parhaassa vedossa

Happeen miesten ja naisten joukkueiden menestys kuluvan kauden Salibandyliigassa on ollut seuran historian parasta. Aiemmin molemmat joukkueet ovat parhaimmillaan saavuttaneet Sm-hopeaa (Miehet 2005, Naiset 2009), mutta tällä hetkellä molemmat joukkueet ovat iskussa samalla kaudella. Miesten joukkue on noussut usean heikomman kauden jälkeen takaisin kärkitaistoihin ja naiset jatkavat Juha Hirvosen komennossa edelliskauden tapaan sarjan kolmosena.

Menestys on näkynyt usealla rintamalla. Medianäkyvyys, yleisömäärät, yleinen kiinnostus seuraa kohtaan ja kotisivujen vierailumäärät ovat kaikki huimassa nousussa. Miesten katsojakeskiarvo on kahdeksan kotiottelun jälkeen n. 500 katsojaa, kun se edellisillä kausilla on ollut n. 300:n luokkaa. Tulevan viikonlopun Koovee otteluun odotetaan kauden ennätysyleisömäärää, sillä voitolla Happee taistelisi tiukasti jo jopa kotiedusta. Joukkueiden menestyksen myötä ovat myös yksilöt nousseet entistä enemmän esille. Molempien sarjojen pistepörssikärjet löytyvät tällä erää Happeen riveistä. Lasse Riitesuo siirtyi miesten pörssikärkeen tehoin 22+12=34 ja Jenni Timonen on puolestaan dominoinut naisten pistepörssiä jo pidempään tehoin 25+14=39.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPuolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää