Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JJK avasi kauden

 
JJK avasi kauden

JJK-MP 5-1 16.1.2010

Tämän vuoden ensimmäinen peli antoi hyvän kuvan niin yksittäisten pelaajien tämänhetkisestä pelikunnosta kuin joukkueen yhteisestä ajatuksesta pelata.

Ottelu MP:tä vastaan oli erittäin tärkeä palanen matkalla kohti Liiga Cupin pelejä.

Pelaajat olivat mukana ottelussa päättäväisellä  ja keskittyneellä asenteella.

Pelin teemojen mukaisia asioita uskallettiin yrittää tehdä ja mikä hienointa niissä myös usein onnistuttiin!

MP vastustajana teki pelistä juuri sellaisen mittarin tähän hetkeen, jota ennakkoon haettiin ja jopa toivottiin. Tiukka peli on paras tapa mitata onnistuuko harjoiteltujen asioiden toteuttaminen pelitilanteessa. Myöskin pelaamalla harjoitusviikon päätteeksi tiukka peli tuo lisämotivaatiota koko viikon tekemiselle!

Yksi tärkeä tavoite pelille oli tarkkailla pelaajien  sopeutumista tiettyyn pelirooliin sekä kykyä tehdä sen mukaisia asioita. Samoin päästiin kokeilemaan miten eri pelaajat pelaavat pareina yhteen. Pelaaminen on kehittymisen kannalta äärimmäisen arvokas asia ja sitä pystyttiin antamaan jokaiselle! Ottelussa vaihdettiin puoliajalla 8 pelaajaa, joka osaltaan takasi sen, että pelin tempo pysyi mukavana läpi ottelun. Uudet hankinnat ja testissä olevat pelaajat pääsivät myös esiintymään ensimmäistä kertaa ”Vehkalammen kotikentällä” kotiyleisön edessä. 

Hyökkäyspelin  päätavoite oli koittaa pelata syöttöpeliä, jonka avulla pystyttäisiin rytmittämään peliä haluamallamme tavalla. Molempien jaksojen alut olivat vielä hieman opettelemista tämän suhteen, mutta mitä pitemmälle peli jaksoilla eteni, sen paremmin ja helpommin palloa syöteltiin. Puolustuspelissä pääpaino oli koko joukkueen yhteinen ja yhtäaikainen puolustaminen. Asenne ja ajatus siihen oli mukana läpi ottelun sekä muutamaa yksittäistä tilannetta lukuun ottamatta tässä onnistuttiin lupauksia antavasti.

Hyvää pelissä oli viisi tehtyä maalia ja se, että neljä niistä merkittiin kärjille! Se on selkeä osoitus siitä, että pelaamalla helppoa, sujuvaa ja laadukasta syöttöpeliä jatkossakin pystymme pääsemään maalipaikoille. Monen pelaajan ilme, kehonkieli ja liikkuminen ilmaisi, että ollaan tosissaan mutta rohkeasti ja iloisesti mukana. Uskallettiin heittäytyä pelin sykkeeseen mukaan. Valmentajien näkökulmasta sekä pelinkehittämisen kannalta katsoen on erinomainen asia, että pelistä saatiin paljon asioita tuotavaksi tulevaan harjoitteluun!

JJK:n (Kari Martonen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää