Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYP-kapteeni Juha-Pekka Hytönen jatkosopimukseen

 
JYP-kapteeni Juha-Pekka Hytönen jatkosopimukseen

JYP-kapteeni Juha-Pekka Hytönen ja JYP ovat tehneet 4-vuotisen sopimuksen, joka rakentuu 1+1+2 -vuosijaksotuksiin. Sopimus varmistaa 28-vuotiaan Hytösen pelaamisen JYPissä ensi kaudella. Sen jälkeen Hytösellä on optio siirtyä pelaamaan ulkomaille ensimmäisen tai toisen sopimusvuoden jälkeen. Jos optiota ei käytetä pelikauden jälkeen 2012, Juha-Pekka Hytösen sopimus jatkuu JYPin kanssa suorana 2-vuotisena sopimuksena kaudet 2012 - 2013 ja 2013 - 2014.

- Erittäin merkittävä sopimus JYPille. J-P Hytönen on joukkueemme ankkuripelaajia, joten tämä sopimus on yksi joukkueemme rakentamisen kulmakivistä. Kunnioitettavaa on myös kapteenimme JYP-uskollisuus, sillä J-P:llä on juniorivuosien päälle menossa 9:s liigakausi JYPissä, sanoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

 Myös Juha-Pekka Hytösen vaa'assa painoi seurauskollisuus.

- Seurauskollisuudella ja kotikaupungissa pelaamisella on merkitystä minulle. Lisäksi JYPissä on menestymisen mahdollisuus nyt ja jatkossa. Koen, että olen pystynyt kehittymään täällä pelaajana koko ajan ja siihen pyrin jatkossakin. Täällä ovat myös olosuhteet kunnossa ja joukkueessa on loistava henki, kertoo Hytönen.

Juha-Pekka Hytönen on tehnyt tällä kaudella 36:ssa ottelussa 14 maalia ja antanut 18 maalisyöttöä eli pisteitä on koossa 32. Tehopörssilukema on +8.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Juha-PekkaHytönen

Juha-Pekka Hytönen

22.5.1981 Jyväskylä
Tiedot


Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
JYP palkkasi maalivahdin

JYP palkkasi maalivahdin

Jussi Olkinuoran pestaaminen tuli ajankohtaiseksi, kun JYPin liigajoukkueen maalivahtikolmikosta kaksi maalivahtia eli Veini Vehviläinen ja Markus Ruusu tulivat valituiksi Suomen U20-maajoukkueeseen jääkiekon nuorten MM-kisoihin Kanadaan.

Lue lisää