Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Happeen naiset jatkavat taistelua kotiedusta

 
Happeen naiset jatkavat taistelua kotiedusta

Happeen naiset jatkavat taistelua kotiedun säilyttämisestä tulevana viikonloppuna. Lauantaina klo 15 Monitoimitalolle vieraaksi saapuu Porvoon Salibandyseura. Sunnuntaina naiset matkustavat Ouluun Luistinseuran vieraaksi. Naiset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä vain pisteen päässä Porvoolaisista. OLS puolestaan on sijalla 6 kolme pistettä Happeeta jäljessä.

Happeen ja PSS:n aiemmassa kohtaamisessa syksyllä pisteet jaettiin tasan tuloksella 5-5. Tuolloin Happeella olisi ollut saumat ottaa vaikka kaksikin pistettä mukaansa Jyväskylään, mutta kotijoukkue nousi tiukan kamppailun jälkeen tasoihin. Myös tulevasta ottelusta on lupa odottaa tasaista ja jännittävää.

Naiset ovat aloittaneet uuden vuoden ailahtelevaisesti. Tammikuun ensimmäisessä pelissä kaatui Tampereella KooVee, mutta viime viikolla joukkue kävi ottamassa Turussa kuokkaan TPS:ltä. Tästä sisuuntuneena tulevana viikonloppuna tullaan varmasti näkemään kovaa voitoista kamppaileva naarashirvilauma.

Lauantain vierasjoukkue Porvoo on pelannut viime pelit pirteästi voittamalla sekä SB-Vantaan että SB-Pron. Ensimmäistä kauttaan liigassa pelaavat Oulun naiset taas näyttivät jo syksyllä, että kyllä pohjosessakin osataan pelata. OLS:n naiset eivät ehkä ole pallollisesti niin taitavia kuin jotkut muut joukkueet, mutta tulevat varmasti kotikentällään laittamaan naiset koville hyvällä fysiikallaan.

Happeen kapteenilla Mari Tuppuraisella tulevissa viikonlopun peleissä on ehkä hieman erilainen kipinä kuin muilla joukkueen jäsenillä. Porvoossa yhden kauden pelannut ja Oulun suunnalta kotoisin oleva Mari toteaa että tutut pelikaverit vastustajina sekä Oulun sukulaiset katsomossa tuovat varmasti oman säpinänsä tuleviin otteluihin. - Jokaisella osa-alueella pitää pystyä hyviin suorituksiin, jos meinataan neljä pistettä viikonlopulta saada. Tiukat pelit varmasti luvassa, päättää Tuppurainen.

Happee-PSS Monitoimitalolla lauantaina 23.1. klo 15. Tervetuloa!

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2009-2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPuolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää