Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taistelu playoff-paikoista jatkuu

 
Taistelu playoff-paikoista jatkuu

Jos KalPan ja Jypin vastakkaiset liigaottelut herättävät suuria tunteita, niin kuinka käy, kun molempien pikkuveljet kohtaavat? KalPasta tammikuun aikana Savonlinnaan saapuneet Jarkko Malinen ja Toni Hyvärinen hyppäävät laatikkoon myös tänään. D Teamin ja Jypin välillä pelaajaliikenne käy tasaiseen tahtiin aina siihen hetkeen, kun siirtoraja kuunvaihteessa umpeutuu.

Panokset kovenee, kun ottelut vähenee. Joukkueiden edellisen kohtaamisen vei nimiinsä Jyväskylän Mestis-mainetta ylläpitävä D Team, mutta mikä on tilanne nyt, kun runkosarjan loppukiri on alkamassa? Kolme neljäsosaa otteluista on pelattu, mutta kaikki ei vielä suinkaan ole ratkennut. Mahdollisuus kotietuun on yhä auki, niin kuin on koko pääsy playoffeihinkin. D Team on käytännössä varmistanut jo sarjapaikkansa – ilman pientä ihmettä viidenneltä sijalta ei enää toiseksi viimeiseksi tiputa. Nyt kiikarissa on neljän kööri ja mahdollisuus avata kevään playoff-karkelot omalla tutulla Synergia-areenalla.

Sarjataulukon keskivaihella on kuitenkin erityisen tasaista ja mitä tahansa voi tapahtua. D Team on yhä tiputettavissa ja yksi uhkaaja on keskiviikkona vastaan asettuva SaPKo. Savonlinnalaisille pisteet ovat jo sikäli elintärkeitä, että pykälän alempana oleva HeKi voi yhä kuroa eron umpeen ja upottaa pässipaidat mestiskarsintoihin.

Tietenkin savonlinnalaisten tähtäin on korkeammalla. Vaikka edellisen ottelun katkera tappio Hokille tilannetta hankaloitti, on pudotuspelipaikka saavutettavissa. SaPKon kuntokäyrä vaikuttaa hyvältä: ennen Hokki-tappiota oli alla neljä voittoa. D Team on myös pääsemässä pitkästä syöksykierteestään. Lauantain peli Sporttia vastaan ei mennyt toiveiden mukaisesti, mutta aiemmin otetut tärkeät kaadot Kiekko-Vantaasta ja TuTosta todistavat taisteluilmeen löytyneen.

Mielenkiintoinen kysymys on, kuinka KalPasta Savonlinnaan saapuneet vahvistukset onnistuvat. Malinen täräytti maalin heti avauspelissä Jukureita vastaan ja Toni Hyväriseltäkin löytyy syöttöpiste kahden pelatun ottelun jälkeen. Riittääkö se Jyväskylässä, vai jatkaako D Team siitä, mihin viimekohtaamisessa jäi?

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää