Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taistelu playoff-paikoista jatkuu

 
Taistelu playoff-paikoista jatkuu

Jos KalPan ja Jypin vastakkaiset liigaottelut herättävät suuria tunteita, niin kuinka käy, kun molempien pikkuveljet kohtaavat? KalPasta tammikuun aikana Savonlinnaan saapuneet Jarkko Malinen ja Toni Hyvärinen hyppäävät laatikkoon myös tänään. D Teamin ja Jypin välillä pelaajaliikenne käy tasaiseen tahtiin aina siihen hetkeen, kun siirtoraja kuunvaihteessa umpeutuu.

Panokset kovenee, kun ottelut vähenee. Joukkueiden edellisen kohtaamisen vei nimiinsä Jyväskylän Mestis-mainetta ylläpitävä D Team, mutta mikä on tilanne nyt, kun runkosarjan loppukiri on alkamassa? Kolme neljäsosaa otteluista on pelattu, mutta kaikki ei vielä suinkaan ole ratkennut. Mahdollisuus kotietuun on yhä auki, niin kuin on koko pääsy playoffeihinkin. D Team on käytännössä varmistanut jo sarjapaikkansa – ilman pientä ihmettä viidenneltä sijalta ei enää toiseksi viimeiseksi tiputa. Nyt kiikarissa on neljän kööri ja mahdollisuus avata kevään playoff-karkelot omalla tutulla Synergia-areenalla.

Sarjataulukon keskivaihella on kuitenkin erityisen tasaista ja mitä tahansa voi tapahtua. D Team on yhä tiputettavissa ja yksi uhkaaja on keskiviikkona vastaan asettuva SaPKo. Savonlinnalaisille pisteet ovat jo sikäli elintärkeitä, että pykälän alempana oleva HeKi voi yhä kuroa eron umpeen ja upottaa pässipaidat mestiskarsintoihin.

Tietenkin savonlinnalaisten tähtäin on korkeammalla. Vaikka edellisen ottelun katkera tappio Hokille tilannetta hankaloitti, on pudotuspelipaikka saavutettavissa. SaPKon kuntokäyrä vaikuttaa hyvältä: ennen Hokki-tappiota oli alla neljä voittoa. D Team on myös pääsemässä pitkästä syöksykierteestään. Lauantain peli Sporttia vastaan ei mennyt toiveiden mukaisesti, mutta aiemmin otetut tärkeät kaadot Kiekko-Vantaasta ja TuTosta todistavat taisteluilmeen löytyneen.

Mielenkiintoinen kysymys on, kuinka KalPasta Savonlinnaan saapuneet vahvistukset onnistuvat. Malinen täräytti maalin heti avauspelissä Jukureita vastaan ja Toni Hyväriseltäkin löytyy syöttöpiste kahden pelatun ottelun jälkeen. Riittääkö se Jyväskylässä, vai jatkaako D Team siitä, mihin viimekohtaamisessa jäi?

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
JYP palkkasi maalivahdin

JYP palkkasi maalivahdin

Jussi Olkinuoran pestaaminen tuli ajankohtaiseksi, kun JYPin liigajoukkueen maalivahtikolmikosta kaksi maalivahtia eli Veini Vehviläinen ja Markus Ruusu tulivat valituiksi Suomen U20-maajoukkueeseen jääkiekon nuorten MM-kisoihin Kanadaan.

Lue lisää