Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taistelu pudotuspelien kotiedusta jatkuu

 
Taistelu pudotuspelien kotiedusta jatkuu

Keskiviikkona Joensuussa joukkueiden välillä käydään ns. kuuden pisteen taistelu. Joukkueiden keskinäistä eroa sarjassa on vain yksi piste D Teamin eduksi. Runkosarjaa on jäljellä vielä kahdeksan kierrosta, mutta koska kuuden kärjessä järjestys vaihtuu jatkuvasti, on jokainen peli merkityksellinen jatkoa ajatellen, etenkin näissä kilpakumppaneiden keskinäisissä peleissä.

Kumpikin joukkue voitti edellisen ottelunsa, D Team löi niukasti Jyväskylässä TuTon ja Jokipojat kaatoi Kisan Lempäälässä. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet toisensa kolme kertaa, D Team on vienyt kohtaamisista kaksi ja Jokipojat yhden. Näistä kamppailuista ei ole vauhtia puuttunut, eikä myöskään maaleja. Kun Joensuussa edellisen kerran pelattiin syyskuussa, D Team vei ottelun nimiinsä peräti maalein 4-9. Seuraavat kaksi kertaa pelattiin Jyväskylässä, ensimmäinen ottelu päättyi kotijoukkueen selvään 4-0 voittoon, mutta viimeisin kohtaaminen meni melko yllättävästikin Jokipojille lukemin 0-5.

Siirtoraja on takana. Jokipojat hankki itselleen KalPan Jarkko Malisen, joka alkukaudesta käväisikin susipaidassa pelaamassa kahdeksan ottelua, mutta on sittemmin edustanut SaPKoa. Malinen on viihtynyt hyvin Jokipoikien joukkueessa ja on selkeä vahvistus. Jokipojat hankki viime metreillä vielä kaksi ulkomaalaisvahvistustakin. Toinen heistä on Latvian nuori maajoukkuepelaaja Roberts Jekimovs, mutta hänen merkityksensä joukkueelle on vielä arvoitus. Jekimovs koki mestiksen kovuuden heti ensimmäisessä ottelussaan TuToa vastaan viime perjantaina loukkaannuttuaan ottelun toisessa erässä. Huomattavasti latvialaista kokeneempi vahvistus hyökkäykseen on Tapparassakin esiintynyt 31 -vuotias amerikkalainen Scott Matzka. Hänestä Jokipojat saanee hyökkäykseen sitä kaivattua kovuutta ja ryminää. Huolimatta siitä, että mies teki Tapparan paidassa maalinkin Lukkoa vastaan, hän ei saanut sopimusta SM-liigaan.

Jokipojilla on ollut ongelmia myös maalivahtirosterissaan, mutta ne lienevät nyt toistaiseksi ohi ja Mikko Rämö palannee tolppien väliin.

D Teamin ympärillä käydään keskustelua sarjan alusta alkaen siitä, ketä isoveli JYP kutsuu kutsuu siirtorajan koettaessa riveihinsä. Valmentaja Jukka Ahvenjärven toimintaympäristö onkin siten varsin mielenkiintoinen. Vaikka pelaajia silloin tällöin tulee ja menee, on hän onnistunut pitämään joukkueensa alusta alkaen sarjan kärkijoukoissa. Koska D Teamilla on farmisopimus JYPin kanssa, selviävät joukkueiden loppukauden kokoonpanot vasta ennen siirtorajan jälkeisiä ensimmäisiä otteluita.

Jokipojat on tällä kaudella ollut mestiksen paras vierasjoukkue, mutta kotona sen otteet ovat olleet varsin ailahtelevia. D Team on puolestaan ollut neljänneksi tehokkain vierasjoukkue. Täten illan ottelulta voidaan odottaa mitä tahansa. Panokset ovat koventuneet ja tämä näkyneekin siten, että ottelusta tullee varsin vähämaalinen verrattuna joukkueiden aikaisempiin kohtaamisiin.

Mestiksen (Esa Räty) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää