Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Liigacupin 2. kierros JJK-VPS Vehkalammella 6.2. klo 14.00

 
Liigacupin 2. kierros JJK-VPS Vehkalammella 6.2. klo 14.00

Jalkapallokausi pyörähtää Jyväkylässä todenteolla käyntiin lauantaina kun kotijoukkue JJK saa vastaansa Vaasan Palloseuran  Liigacupin toisella kierroksella.  Ottelu on vaasalaisille ensimmäinen , kotijoukkue sen sijaan aloitti cupin 0-1 vierasvoitolla Valkeakosken Hakasta.  JJK:n maalin viimeisteli tuolloin Zakaria Abahassine.

Valmentaja Jori Särkkä näkee Liigacupin tosi tärkeänä kilpailuna ja hyvänä vastapainona pitkälle pre-seasonille. ”Merkittävä asia koko joukkueelle ja siihen suhteudutaan riittävällä vakavuudella.  Liigacup tuo ison lisän harjoitteluarkeen.  Olen varma että kotiotteluissa on myös näissä peleissä paljon yleisöä. Otteluista löytyy aina hyviä aiheita harjoitteluun.”, summaa Särkkä.

Särkkä tietää VPS:n vaarallisuuden

”Juuri  tällä hetkellä VPS:llaon  paljon loukkaantumisia mutta hyvä porukka sieltä tulee . Pientä muutosta näyttää joukkueessa tapahtuneen mutta he ovat saaneet mm hyvän topparin Jani Tanskan joka pelannut Veiikkausliigaa. Mielenkiintoinnen nimi on myös nuori Kim Böhling , 17-vuotias poikien mj-pelaaja. ”

”JJK:n osalta pääpaino on oman pelin kehittämisessä . Ei pelata sen kummemmin  vastustajan mukaan. Tämä on koko liigacupin teema. Tavoite on se että hallitaan palloa. Syöttöpelillä on painoarvoa ja pelirohkeus korostetaan. Nautitaan pelistä ” valmentaja Jori Särkkä kertoo.

Uutena testipelaajan ottelussa on Eetu Muinonen  ja jatkoa puolin ja toisin katsotaan pelin jälkeen.      ” Odotan Eetulta hyvää suoritusta. Hänellä on kuitenkin jo liigakokemusta sekä nuorisomaajoukkue kokemusta . Taitava ja liikkuva pelaaja. Lähtökohdat ovat mielenkiintoisen hyvät. ” Särkkä sanoo.

Kotijoukkueen terveystilanne on  suhteellisen hyvä . Try-outilla oleva Lasse Linjala  on kuumeen takia pois.  Maalivahti Mihaly Szerovay on poissa selkävaivojen takia.  Myös Tuomas Latikka on pois olkapään takia  mutta Jarkko Okkonen on sen sijaan paranemassa ja saatetaan jo nähdä kotijoukkueen kokoonpanossa.

Olosuhteet Vehkalammella ovat hyvät  ottelua varten. Lauantaiksi on luvattu vain pientä pakkasta joten yleisö pääsee nauttimaan pelistä hyvissä olosuhteissa. Myös fasiliteetit ovat kunnossa. Jyväskylän Liikuntatoimen avustuksella on  Vehkalammelle saatu katsomot ja kioskissa kahvi kiehuu ja makkarat kärisee.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää