Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

A-junioreille murskavoitto

 
A-junioreille murskavoitto

Happee A - SSV A 14-3

Lauantaina monitoimitalolla nähtiin hyvin yksipuolinen ottelu. Happee meni alusta asti kovaa päälle ja sai täydellisen hallinan itselleen. Peli näyttikin jo ratkenneen ajassa 01:47 kun Jonne Junkkarinen latasi taululle 2-0 lukemat. Ottelu eteni samalla kaavalla täydet 60-minuuttia ja tuhlailtujen paikkojen jälkeen taululle saatiin raavittua kuitenkin varsin kelvolliset 14-3 lukemat.

Ilonaiheita oli loistava peliin valmistautuminen joka heijastui suoraan kentälle ensimmäistä kertaa tälläkaudella kotipelissä monitoimitalolla. Näin siis peli saatiin taputeltua valmiiksi jo varsin varhain. Myös "junioriosaston" onnistumiset täytyy nostaa esille, sillä siinä missä kaikkia ei peli näyttänyt täysillä kiinnostavan niin 15-vuotiaat Peter Kotilainen (4+1) ja Lassi Kotovaara (1+0) järjestivät melkoisen shown kentällä pitämällä lähes pilkkanaan SSV:n puolustajia taitavilla yksilösuorituksilla ja kovalla asenteella.

Tämä peli on kuitenkin nyt unohdettava nopeasti sillä torstaina monitoimitalolla A-nuoret saavat vastaansa aivan eriluokan vastustajan kun vieraaksi saapuu Joensuun Josba.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2009-2010 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPuolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää