D Team kesti loppuun asti

Kajaanin Hokki saapui Synergia-areenalle D Teamin vieraaksi. Hokilla oli allaan kolmen ottelun voittoputki, mutta illan kotijoukkueelta se oli onnistunut nyhtämään vain kaksi pistettä tällä kaudella. Runkosarjan viimeisiä kierroksia pelattaessa voitto olisi molemmille joukkueille enemmän kuin tärkeä.

Maalinteon aloitti kotijoukkue ajassa 6.31. Tuomo Laukkanen kaivoi kiekon laidasta ja antoi poikittaisyötön vapaaksi unohdetulle Jouni Virpiölle, joka laukoi kiekon suoraan syötöstä maaliin. Toisessa maalissa (12.58) Kaarlo Jormakka yritti vanhanaikaista maalia, jonka Hokki-maalivahti Teemu Seppänen sai estettyä. Seppänen jäi kuitenkin tilanteen seurauksena selin kentälle päin. Maalin edessä oli täysi härdelli päällä, kiekko päätyi lopulta D Teamin Yohann Auvitulle, joka malttoi kiertää muurin ohi ja laittoi helpon oloisesti kiekon maaliin ohi selin olleen Seppäsen. Tauolle mentiin siis lukemissa 2-0.

Toisen erän alku oli yhtä jäähyilyä. D Team sai hyvän pyörityksen aikaiseksi neljällä kolmea vastaan, mutta kiekkoa ei kuitenkaan saatu paraatipelastuksia esittäneen Seppäsen selän taakse. Hokki puolestaan onnistui tekemään ylivoimamaalin ajassa 31.10, kun Jasse Ikonen istui jäähypenkillä väkivaltaisuudesta. Janne Jokila toi kiekon läpi ja syötti takatolpalle Aki Kangasmäelle ja peli kaventui 2-1:een. Seuraavaksi ylivoimalla onnistui myös kotijoukkue: Jonne Virtanen ohjasi siniviivalaukauksen paluukiekon maalin edestä ohi Seppäsen.

D Team aloitti kolmannen erän vahvasti. Jasse Ikonen kiepautti kiekon alivoimalla maalin kattoon komean yksilösuorituksen päätteeksi ajassa 41.08. Hokki ei kuitenkaan näistä 4-1-numeroista lannistunut, vaan alkoi käydä päälle kuin yleinen syyttäjä. Neljä minuuttia Ikosen maalin jälkeen koitti kotijoukkueelle musta hetki, kun Hokki onnistui maalinteossa kahdesti 18 sekunnin sisään. Maalintekijöinä Antti Jaatinen ja Jussi Nättinen. Tasoitusmaalia ei kuitenkaan ottelussa enää nähty, joten D Team saalisti ottelusta täydet kolme pistettä numeroin 4-3.

Voitto tuli D Teamille tärkeään saumaan. Paikka pudotuspeleissä varmistui lopullisesti ja kolmas paikka sarjataulukossa tarjoaa hyvät mahdollisuudet taistella kotiedusta. Hokki säilytti kahdeksannen sijansa toistaiseksi, mutta joutuu vielä vääntämään Jukureiden kanssa viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Mestiksen (Sami Teppola) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä

D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.