Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Martonen tyytyväinen Liigacupin antiin

 
Martonen tyytyväinen Liigacupin antiin

JJK:n päävalmentaja Kari Martonen vakuuttelee tyytyväisyyttään joukkueen toimintaan ja edistymiseen kolmen pelatun Liigacupin ottelun jälkeen. Kahden voittopelin jälkeen tullut lauantainen Oulu-tappiokin kuittaantuu valmentajan nuoteissa pitkälti positiivisin sävelin.

- Meille teki erittäin hyvää pelata tässä vaiheessa Oulun kaltaista, tiukka-asenteista ja korkealta prässäävää vastustajaa vastaan. Oulu teki meidän pelaamisen todella vaikeaksi ja sen ansiosta huomattiin, että omassa pelissä on vielä paljon kehitettävää. Peliä pitää pystyä rytmittämään.

Tappiota edeltäneissä Haka- ja VPS-voitoissa kettupaitojen peli kulki ajoittain mallikkaasti. Tuloksia tärkeämpänä Martonen pitääkin joukkueen pelin kehityskäyrää, joka numeroiden takaa löytyy.

- Alkuun saimme vastustajan, jonka paketti oli vielä selkeästi meitä enemmän rakennusvaiheessa. Pystyimme heti toteuttamaan niitä asioita, joita oli sovittu ja tehty treenikentällä. Se oli hyvä startti.

- VPS taas oli ensimmäinen virallinen peli kotikentällä, mikä toi mukaan pientä ekstratunnetta. Pystyimme yhä paremmin toteuttamaan omaa ajatustamme pelistä.

Kokonaisuutena uusi päävalmentaja on erittäin tyytyväinen ensimmäisiin kuukausiinsa joukkueen kanssa.

- Pelaajien määrätietoisuus ja halukkuus oman itsensä kehittämiseen ovat asioita, jotka ovat yllättäneet positiivisesti sen jälkeen, kun tähän ruoriin hyppäsin. Asetelma on valmentajalle hyvin optimaalinen. Olemme pysyneet harjoittelun osalta tehdyissä suunnitelmissa.

Liigacup jatkuu JJK:n osalta tiistaina 9. maaliskuuta, jolloin joukkue matkustaa Tampereen Pirkkahalliin TamU:n vieraaksi.

Jo tulevana lauantaina JJK matkustaa viikon mittaiselle harjoitusleirille Barcelonan liepeille.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää