Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Happee-SSV päättää runkosarjan kotiottelut

 
Happee-SSV päättää runkosarjan kotiottelut

Niin se aika vierähtää. Happeen nuori joukkue aloitti runkosarjan syyskuun lopulla Tapanilan Erän vieraana ja ennakkokaavailuissa sen mahdollisuuksiin ei liiemmin uskottu. Happee hävisi ottelun viime kausien tapaan niukasti jatkoajalla 5-6, eikä hirvien mahdollisuuksiin liiemmin uskottu. Joukkueessa kuitenkin tiedettiin, että jotain on muuttunut  perinteisestä lopputuloksesta huolimatta ja mahdollisuudet menestyä jo kuluvan kauden aikana ovat olemassa. Nyt tulevana maanantaina tuo sama joukkue taistelee kotiedusta Play off -peleihin ottelussa Happee-SSV. Voiton myötä Happee nousisi SSV:n edelle sarjataulukossa vain kierros ennen sarjan päätöstä. 

Suuria voittoja ja rökäletappioita

Onnistumisten myötä joukkueen usko omiin kykyihin on kasvanut ja tiukat ottelut on onnistutttu kääntämään voitoiksi - tappiot tosin on otettu vastaan hieman reippaamalla maalierolla. SPV ja Trackers ovat olleet Happeelle sen pahimmat peikot ja näissä neljässä ottelussa on muovautunut joukkueen kummallinen maalierokin 155-153. Trackers ja SPV ovat takoneet Happeen maaliin peräti 38 osumaa. Nuoren joukkueen mustista hetkistä huolimatta voittojakin on napsittu toiseksi eniten koko sarjassa. SSV:n, Kooveen, Classicin ja Oilersin päänahkat selvin numeroin ovat olleet kauden parasta antia tähän mennessä. Helmenä maanantaisen vastustajan SSV:n kaato joulukuussa Pasilassa lukemin 6-10.

Voittamisen taitoa jo juniorivuosilta

Vaikka Happeen joukkue on iältään nuori, ei siltä kuitenkaan puutu voittamisen kulttuuria ja taitoa. Tiukat ottelut ovat usein kääntyneet Happeen eduksi viimeisessä erässä ja pää on pysynyt sitä kylmempänä, mitä tiukemmaksi tilanne on mennyt. Voittamisen taitoa tarvitaan myös maanantain Nelonen Sportin televisioimassa Happee-SSV ottelussa, sillä vastaan asettuu kolmikertainen Suomen mestari ja hallitseva Euroopan mestari. SSV:n riveistä löytyy maajoukkuepelaajia sellainen liuta, että sen luetteleminen olisi joutavaa ajahukkaa. Suurimpina staroina mainittakoon maalipörssin ykkösnimi Juho Järvinen (36+8=44), Santtu Manner (17+13=30), Harri Forsten (14+21=35), Mikael Järvi (13+10=23), sekä puolustuspäästä Saku Lehti (1+3=4) ja Mikael Lax (10+16=26).

Yleisö on viihtynyt kotipeleissä

Happeen kotimatsit ovat vetäneet järjestäen Monnarille yli 500 silmäparia ja tunnelmakin on ollut loistava. Joukkuueen aktiivinen "all in" pelitapa ei ole jättänyt ketään kylmäksi ja otteluiden hurjista loppuhetkistä on kerrottu tarinoita pitkin kyliä. Tunnetta ja taitoa on tarjolla jälleen maanantaina klo 18.30 Monitoimitalon kiehuvassa hirvipadassa. Tervetuloa!

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää