Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukka Holtari JYPin pelaajakoordinaattoriksi

 
Jukka Holtari JYPin pelaajakoordinaattoriksi

Jukka Holtari on nimitetty JYPin pelaajakoordinaattoriksi. Holtarin tehtäviin kuuluu junioripelaajien kartoitus, heidän urakehityksensä suunnittelu ja lisäasiantuntemuksen tuominen JYPin liigajoukkueen rakentamiseen. Holtari aloittaa JYPissä välittömästi. Pelaajakoordinaattorisopimus on 3-vuotinen. Holtari jatkaa myös Boston Bruinsin kykyjenetsijänä.

- Jukka Holtarin monipuolinen osaaminen tukee ja parantaa JYPin kilpailuasemaa suomalaisella kiekkokartalla ja tuo jatkuvuutta urheilutoimintaamme. Tämä on JYP Jyväskylä Oy:n merkittävä lisäpanos JYPin ja koko keskisuomalaisen jääkiekon junioritoimintaan, sanoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

Jukka Holtarilla,48, on takanaan pitkä pelaaja-, valmentaja- ja pelaajatarkkailija-/urheilutoimenjohtaja ura.

Holtari on toiminut viimeksi Suomen A-maajoukkueen pelaajatarkkailijana Vancouverin olympiaprojektia varten. Maajoukkuetehtävissä hän on toiminut kaikkiaan kymmenen vuotta pääasiassa juniorimaajoukkueiden valmentajana.

Seuratasolla Holtari toimi Blues Hockey Oy:n pelaajakoordinaattorina ja urheilutoimenjohtajana 2005 - 2009. Sitä ennen hän vaikutti viisi vuotta JYPin pelaajakoordinaattorina ja urheilupäällikkönä, joten tuttu mies palaa tuttuun seuraan.

- JYPiin on mukava palata. Täällä on saatu rakenteet hyvään kuntoon. Oma roolini on tuoda lisää sisältöä näihin rakenteisiin. Työni ensimmäinen painopiste on keskisuomalaisen lahjakkuuden tunnistaminen ja nuorien pelaajien kehityksen tukeminen, paaluttaa Holtari.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYP ja Michel Miklik purkivat sopimuksensa

JYP ja Michel Miklik purkivat sopimuksensa

JYP ja hyökkääjä Michel Miklik, 35, ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
JYP avaa Champions Hockey Leaguen semifinaalit tiistaina kotona

JYP avaa Champions Hockey Leaguen semifinaalit tiistaina kotona

Champions Hockey Leaguen semifinaalit alkavat tiistaina. Suomalaisseuroista on mukana JYP, joka saa vastaansa tshekkiläisen Ocelari Trinecin.

Lue lisää
Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää