Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KooKoo vei ensimmäisen päänahan

 
KooKoo vei ensimmäisen päänahan

KooKoo vei voiton ensimmäisessä välierässä D Teamista numeroin 4-2. Illan sankari oli neloskentän rymistelijä Niko Palonen.

Ottelu starttasi hyvällä coast to coast-kiekolla, jossa KooKoo onnistui kuitenkin tekemään ensimmäisen maalin. Niko Palonen ajoi maalin eteen ja iski kiekon alas vastakkaiseen kulmaan ja räjäytti Kouvolan jäähallin yleisön ensimmäistä kertaa. Kouvolalaiset jatkoivat kovaa painetta erän loppupuoliskolle, jonka jälkeen kuitenkin Olli Julkusen pelirangaistus pilasi sen. Julkunen karvasi kiekkoapuolustaja Lauri Taipaleelta, joka kaatui omiin jalkoihinsa ja iskeytyi ikävästi laitaa vasten satuttaen jalkansa - tästä tuomittiin siis pelirangaistus. Jokainen voi miettiä oliko tilanne sen arvoinen. Ensimmäinen erä päättyi kuitenkin 1-0.

Oranssimustat olivat toisen erän alussa hätää kärsimässä, kun jatkuvat kiekonmenetykset aiheuttivat vaarallisia vastahyökkäyksiä. Ensimmäiset Jani Nieminen vielä pysäytti, mutta Heikki Huovisen alas suuntautunutta vetoa ei "Hattu" pystynyt enää torjumaan. Tilanteeksi 1-1.

D Team siirtyi yllättäen jo pelissä johtoonkin, kun samainen Huovinen tökkäsi Niemiseltä jäänneen riparin maalin perukoille. Kyseinen maalikin syntyi vastahyökkäyksestä, joten jotain oli tapahduttava nyt KooKoon pelissä.

Ja niin tapahtui, kun tarjoiltiin kouvolalaisille ylivoimaa. Ika Lehkonen laittoi yllättäen neloskentän pyörittämään yv:tä ja se tuottikin välittömästi tulosta, kun Niko Palonen nuiji illan toisensa maalin edestä. Maalin jälkeen kotijoukkue löysi sellaisen hurmoksen, että jyväskyläläisille ei ollut kuin ihmeteltävää..

Ensin Mikko Tarkiainen iski kotijoukkueen johtoon Kory Bakerin komeasta syötöstä ja sen jälkeen Toni Niemen löysä veto upposi ohi Niko Kaulion. Näin ollen jo toisessa erässä lyötiin päätöslukemat taululle.

Kolmannessa erässä vierasjoukkue ei enää löytänyt aseita KooKoon kaatoon. Vaarallisimmat tilanteet siunaantuivat kotijoukkueelle ja olipa jopa Jani Nieminen lähellä maalia. Pelin loppusekunneilla Jonne Virtanen otti typerän pelirangaistuksen ryntäämisestä, mutta sentään kukaan ei loukkaantunut.

Ensimmäinen päänahka siis KooKoolle, kumman vuoro on huomenna?

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää