Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vuodesta toiseen

 
Vuodesta toiseen

Maanantai-illan huikeassa A-junioreiden kolmannessa finaaliväännössä Happee otti omansa ja voitti suomenmestaruuden kolmannen kerran perättäin! Voiton takuumiehinä toimivat Happeen uskomattoman tasainen viisikkopuolustaminen kaikkien kolmen kentällisen kesken sekä tehokas hyökkäyspelaaminen etenkin toisessa erässä. Happee voitti kolmannen suomenmestaruutensa peräkkäin siis dominoimalla pudotuspeleissä. Hirvijuniorit voittivat kaikki seitsemän pelaamaansa pudotuspeliottelua häviämättä välissä yhtäkään.

Maanantaina tahto oli valttia

Aikaisemmista mestaruusvuosista poiketen Happee ei antanut vastustajalleen kotikentällään mitään mahdollisuuksia. Torstaina voitettu ensimmäinen vierasfinaali sai jatkoa maanantai-iltana, jolloin Happee ratkaisi ottelun toisen erän rynnistyksellään ja otti omansa kotiin. Loppulukemat 4-7(1-1,1-6,2-0) kirjattiin Happeen uskomattoman hienon peliesityksen jälkeen. Happee halusi näyttää kaikille, että oli alustana matto tai parketti, paras joukkue tuli tänäkin vuonna Jyväskylästä.

-Maalivahtiosastolla on edistytty huikeasti ja viimeisen kuukauden aikana Tuomas Turunen on maalilla esittänyt jäävuorenvarmoja otteita, jotka takasivat mestaruuden. Tässä näki sen, että mitä pidemmälle kevät eteni, niin meiningissä oli havaittavissa enenevässä määrin päämäärätietoisuutta ja itseluottamusta. Erityiset kiitokset haluan lähettää Turun Palloseuralle, joka tarjosi finaaleissa erittäin kovan ja urheilullisen vastuksen, kommentoi joulun jälkeen mukaan astunut Happeen kakkosvalmentaja Jyri Korsman.

Pylsy tehoili jälleen, muut tahdittivat

Joonas Pylsy tehoili jälleen ja johdatti joukkueensa kolmanteen suomenmestaruuteen peräkkäin. Pylsy ratkaisi toisen erän loppupuoliskolla maaleillaan ja millintarkoilla syötöillään pelin Happeelle, ja koko Happeen miehistö oli lähes pitelemätön. TPS pyristeli vielä viimeisessä erässä, mutta Happeen kontrolli ottelusta piti loppuun saakka. TPS yritti lopussa kavennusta vielä ilman maalivahtia, mutta Happeen maalilla junioriuransa päättävä Tuomas Turunen oli ylivoimaisen varmaotteinen eikä TPS päässyt hyödyntämään harvoja maalintekotilaisuuksiaan kunnolla. Happeen päävalmentaja Aki Vilander pystyi taktiikallaan pysäyttämään TPS-rynnistyksen ja viimeisen erän paineettoman takaa-ajon.

-Jos on niin hyvä ketju ympärillä ja upea joukkuehenki niin viimeiseksi tehtäväksi minulle jäi vain laittaa palloa avopaikoista pussiin. Minusta tuntuu, että tänä vuonna joukkue oli sen verran hyvä kaikilla osa-alueilla, ettei meidän mestaruusputkea kukaan voinut pysäyttää, kiitteli avainasemaan noussut tähtihyökkääjä Joonas Pylsy.

Poika omaksi

Happeen kolmas peräkkäinen mestaruus tarkoittaa siis sitä, että mestaruuskannu "Poika" jää pysyvästi Jyväskylään. Isoihin saappaisiin kauden alussa astunut nuori päävalmentaja Aki Vilander pystyi ylittämään kaikki odotukset johdattamalla Hirvet mestaruuteen ilman tappioita.

-Kyllähän tässä näki ketkä pärjäsivät. Meillä on uskomaton joukkue ja yhdessä saatiin pleijareihin sellainen draivi päälle, ettei pysäyttäjää löytynyt mistään. Kaiken tämän jälkeen on mielettömän hienoa voittaa jälleen. Kauden alussa tuntemattomina joukkueeseen mukaan tulleet kaverit ovat nousseet kauden aikana korvaamattomiksi voimavaroiksi ja ystäviksi, joita ilman tämänlainen saavutus ei olisi ollut mahdollista. Haluan kiittää kaikkia mukana olleita ystäviä näistä hienoista juniorivuosista, kiittää Happeen kunnioitettu kapteeni Petteri Kääriäinen.

-Älyttömän rankka kausi on nyt takana. On tullut "pari" tuntia tänä vuonna käytettyä tämän upean lajin parissa ja tämän upean joukkueen hyväksi. Nyt pudotuspeleissä joukkue näytti sen, että tämä hirvilauma oli mielestäni suvereeni tämän kevään pudotuspeleissä. Jokaisesta pelaajasta näki koko ajan sen, että yhtäkään peliä ei haluttu hävitä ja usko koko joukkueeseen oli loppuun asti koko ajan ylivoimaisen hyvää. Nyt nautiskellaan tästä ylivoimaisuudestamme pari viikkoa ja sen jälkeen ruvetaan katselemaan ensi kauden dynastian jatkamista , päättää mestarivalmentaja Aki Vilander, joka kolme vuotta sitten juhli itse A-junioreiden pronssia.

-Tämä oli yllätävän helppo sarja. Meidän ykkösketju ei pelannut oikeastaan kertaakaan finaalisarjan aikana tosissaan, koska vastustajat eivät pystynyt haastamaan meitä juuri ollenkaan, kommentoi alati nöyrä Panu Kotilainen finaalin jälkeisiä tunnelmia.

Happee kiittää joka ikistä fania, taustahenkilöä ja kaikkia, jotka ovat olleet toiminnassa mukana ja tehneet unelmista totta.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2009-2010 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPuolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää