Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarien A-nuorille nihkeä voitto Turusta

 
Jaguaarien A-nuorille nihkeä voitto Turusta

Jaguaarien A-nuoret kohtasivat sunnuntaina 11.4. Turku Trojansin kotikentällään Vehkalammella. Jyväskyläläiset lähtivät otteluun varsin kapealla miehistöllä, sillä kokoonpanosta puuttui erinäisistä syistä varsin monta aloittavaa pelaajaa. Molempien joukkueiden puolustukset kunnostautuivat ja pitivät ottelun vähämaalisena. Trojansin hyökkäys kulki pääosin sisukkaan keskushyökkääjän Tom Skoczylasin juoksuilla, sillä pelinrakentaja Joonas Anderssonilla ei juuri ollut aikaa etsiä nuoria laitahyökkääjiään. Vastaavasti Jaguaarien hyökkäyskalustoa pyöritti juoksuilla ja screeneillä kaksikko Joel Honkonen - Mika Kulmala, Santeri Supin ollessa lepovuorossa sivurajalla.

Ensimmäistä pistesuoritusta saatiin odottaa toiselle neljännekselle asti. Jaguaarien Kulmala piti pallon itsellään ja juoksi tilanteeksi 6-0. Lisäpistepotkun Trojans onnistui blokkaamaan. Vähämaalisia lukemia selittävät myös molempien joukkueiden hyvin toimineet erikoisjoukkueet, jotka onnistuivat lentopotkaisemaan pallon neljännellä yrityksellä aina syvälle vastustajan kenttäpäätyyn.  Puolustusten dominoidessa siirryttiin puoliajalle kotijoukkueen 6-0 johdossa.

Kolmas neljännes ei juuri tuonut muutoksia ottelun kulkuun. Puolustukset jatkoivat hyviä otteita, ja hyökkäykset eivät, satunnaisista hyvistä peleistä huolimatta, onnistuneet riittävän säännöllisesti. Näin hyökkäysvuorot pysyivät edelleen usein lyhyinä.  Toinen maali nähtiin, kun tavallisesti Jaguaarien puolustuksessa pelaava, seinäjokelaisvahvistus Juhani Koivumäki alkoi saada vastuuta myös hyökkäyksen puolella. Jyväskyläläisten hämäyspeli toimi ja Koivumäki pääsi karkaamaan keskeltä maalialueelle saakka juoksupelillä. Keskisuomalaiset koittivat tällä kertaa kahta lisäpistettä pelaamalla, mutta Trojans onnistui jälleen estämään yrityksen.

Viimeisellä neljänneksellä Trojansilla oli vaikeuksia saada kiriään käyntiin, sillä Anderssonin tilalle tullut nuori kakkospelinrakentaja joutui usein aivan liian monen pelaajan ahdistamaksi ja säkitykset pidensivät turkulaisten matkan uusiin yrityksiin liian pitkäksi. Santeri Supi johdatti Jaguaarien hyökkäystä viimeisen neljänneksen, mutta lisämaaleja ei enää nähty, joten voitto kirjattiin Jyväskylälle 12-0 lukemin.

Jaguaarien puolustus on nyt pelannut kolme ottelua antamatta vastustajalle pistettäkään, sillä ainoan jyväskyläläisiä vastaan tehdyn maalin teki Kuopion puolustus syötönkatkonpalautuksesta.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle




Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää