Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuomas Pihlman palaa kaukaloon

 
Tuomas Pihlman palaa kaukaloon

JYP-hyökkääjä Tuomas Pihlman palaa kaukaloon ja pelaa jo keskiviikkona jääkiekon SM-liigan kolmannessa semifinaaliottelussa JYP - TPS.  Pihlman loukkasi polvensa tammikuun 22. päivä ja on sen jälkeen ollut poissa pelaavasta kokoonpanosta. Runkosarjan 36 ottelussa Pihlman ampui 17 maalia ja antoi 24 maalisyöttöä eli kokosi 41 pistettä.

- Tunnelma on kyllä huipussaan, kun pääsen mukaan kevään hienoimpiin peleihin, kertoo Tuomas Pihlman.

Myös JYP-valmennukselle Pihlmanin paluu on iso asia.

- Vaikka on kohtuutonta odottaa heti, että laatikossa nähdään sama Pihlman kuin alkukaudella, niin jo hänen pelkkä mukaantulonsa tuo vahvaa pelillistä ja henkistä lisävoimaa joukkueeseemme, sanoo JYPin päävalmentaja Risto Dufva.

JYP-TPS -semifinaalisarjassa otteluvoitot 1-1.

Valtran ja JYPin yhteistyö jatkuu 2010 - 2013

Jääkiekon SM-liigan semifinaaleissa pelaavan JYPin ja traktoreita valmistavan Valtran yhteistyö jatkuu uudella sopimuksella vuoteen 2013 asti. Valtra on seuraavat kolme vuotta JYPin virallinen pääyhteistyökumppani. Uusi yhteistyösopimus julkistettiin tiistaina. Valtra on toiminut JYPin pääyhteistyökumppanina kuusi vuotta, vuodesta 2004 alkaen.

- JYPin kanssa tehty yhteistyö on sujunut suunnitelmien mukaan ja olemme saaneet sen arvon, mitä olemme hakeneetkin. Yhteistyössä yhdistyvät hienolla tavalla suomalainen huippujääkiekko ja suomalainen huipputraktori. Se on myös tarjonnut Valtran henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille ja asiakkaille huikeita elämyksiä huippu-urheilun parissa. Kaikessa laadukkaassa toiminnassa pyrimme pitkäjänteisyyteen, joten tämän yhteistyön jatkaminen on meille luonnollinen vaihtoehto, kertoo Valtran toimitusjohtaja Jari Rautjärvi.

- Lisäksi JYPin organisaation kanssa on ollut helppo ja miellyttävä tehdä yhteistyötä, lisää myyntijohtaja Pertti Laaksonen.

- Olemme erittäin iloisia, että yhteistyömme Valtran kanssa jatkuu, laajenee ja syvenee, sanoo JYPin markkinointijohtaja Kari Tyni.

- Valtra on kulkenut JYPin kumppanina SM-liigassa koko seuran uuden nousuvaiheen ajan, ja pitkäjänteisyys on tuottanut tuloksia molemmille. Mielikuvatasollakin JYPin ja Valtran traktorit liitetään onnistuneesti yhteen tänä päivänä jo varsin laajasti, arvioi Tyni.

Lisäpaino junioritoimintaan

Uutena yhteistyön laajentamiskohteena on JYPin junioritoiminnan entistä vahvempi tukeminen. JYPin liigapelaajat osallistuvat Valtran nimikkopelaajina tulevina vuosina JYPin juniorijoukkueiden toimintaan esikuvina ja innoittajina. Lisäksi osapuolet kehittävät muita junioripuolen aktiviteetteja.

- Lähes jokaisesta kylästä löytyy jääkiekkokaukalo ja nuoria lajin harrastajia. Haluamme olla tätä kautta mukana luomassa heille esikuvia ja kannustamassa heitä harrastuksensa parissa. Näistä nuorista lajin harrastajista osa on maaseudulta ja kuuluu meidän asiakaskuntamme perheisiin, toteaa toimitusjohtaja Jari Rautjärvi.   

JYPin junioritoiminnassa pelaajavierailut synnyttävät postiviisia kokemuksia.

- Liigapelaajat ovat junioripelaajien esikuvia, joihin pelaajat samaistuvat. Valtran kanssa tehty yhteistyösopimus jalkautuukin parhaiten käytännön junioritoimintaan pelaajavierailuilla, jotka ovat erityisen tärkeitä varsinkin seuran nuorimmille pelaajille. Yksi seuramme tavoitteista on tuottaa pelaajille positiivisia kokemuksia juniorijääkiekosta, ja pelaajavierailut tukevat mainiosti tätä tavoitetta, kertoo JYP Junioreiden puheenjohtaja Petri Kuntsi.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TuomasPihlman

Tuomas Pihlman

13.11.1982 Espoo
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää