Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit kohtaa Roostersin A-nuorten finaalissa

 
Jaguaarit kohtaa Roostersin A-nuorten finaalissa

Jyväskylän Jaguaarit kohtaa ensi sunnuntaina Helsinki Roostersin A-nuorten SM-finaalissa. Molemmat joukkueet ovat hallinneet lohkojaan suvereenisti. Jaguaarien saldo neljästä ottelusta on neljä voittoa, 125 tehtyä ja seitsemän päästettyä pistettä, kun Roostersin vastaavat lukemat ovat neljä voittoa 185 tehtyä ja nolla päästettyä pistettä. Finaalissa kohtaavat siis selvästi kaksi ikäluokkansa parasta joukkuetta.

Jyväskylän hyökkäys on luottanut paljolti Santeri Supin heittoihin, sekä linjaan joka on pystynyt antamaan hänelle aikaa heittämiseen. Heittojen kohteina ovat olleet useimmiten laitahyökkääjät William Lahti ja Perttu Ahila. Juoksupeleissä palloa on useimmiten kantanut Paavo Ryynänen. Joukkueen vahvimpana osa-alueena voidaan kuitenkin pitää Joonas Raatikaisen johtamaa puolustusta, joka ei ole päästänyt sarjassa vielä pistettäkään. Ainoan Jyväskylää vastaan tehdyn maalin teki nimittäin Kuopion puolustus Jaguaarien hyökkäyksen ollessa kentällä.

Jos on Jyväskylän puolustus ollut vahva, niin sitä se on ollut myös Roostersilla. Jaguaarien tavoin se on pystynyt pitämään nollan taululla aiemmissa otteluissa. Seurata kannattaa etenkin välierässä loistanutta tukimies Tuomas Nurmea, joka ehti Steelersiä vastaan joka paikkaan, ja keräsi ottelussa 8,5 taklausta, blokkasi lentopotkun ja teki maalin syötönkatkosta. Helsinkiläisten hyökkäys on taas luottanut enemmän juoksupeliin ja etenkin keskushyökkääjä Henri Jussilaan, joka on tehtaillut kaudella jo 68 pistettä. Myös Roostersin laitahyökkääjäkaarti on nimekäs. Loistavan Vaahteraliigakauden pelanneen, ja Vaahteramaljassa Roostersin parhaaksi pelaajaksi valitun, Lauri Pehu-Lehtosen lisäksi ryhmästä löytyvät viime vuonna liigassa vahvasti esiintyneet Julius Majander ja Markus Lievonen.

Ottelun ratkeamiseen vaikuttavaa paljonti se kuinka hyvin Jaguaarien puolustus saa pidettyä Roostersin vahvan juoksun aisoissa, ja se kuinka hyvin Roostersin pelinrakentaja Otso Flinkman pystyy toimittamaan palloa laitahyökkääjilleen, jos juoksupeli ei kulje. Vastaavasti Jaguaarien hyökkäys saa vastaansa kovemman puolustuksen kuin kertaakaan aiemmin tänä keväänä, jolloin hyökkäyksen linjamiesten on pystyttävä parhaimpaansa. Lahti, Ahila ja Ottopekka Leskinen ovat kyllä oivia maaleja, jos Supilla on tarpeeksi aikaa toimittaa heille palloa.

Jännitysnäytelmä kahden A-nuorten SM-sarjan ehdottomasti parhaan joukkueen välillä alkaa Vehkalammen kentällä sunnuntaina klo 13.30. Saavu siis paikalle todistamaan viekö Suomen Mestaruuden nimiinsä kotijoukkue Jaguaarit neljännen kerran, vai matkaako pysti Roostersin vitriiniin jo seitsemättä kertaa.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2010 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää
Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Lue lisää
Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit aloittivat ottelun hyökkäyksellä. Ensimmäisellä draivilla Jaguaarit kokeilivat Oulun takakenttää pitkin heitoin.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää