Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukka Ahvenjärvi ja Mika Paananen luotsaavat D Teamiä

 
Jukka Ahvenjärvi ja Mika Paananen luotsaavat D Teamiä

Mestiksen vuoden valmentajaksi valittu Jukka Ahvenjärvi jatkaa jyväskyläläisen D Teamin Mestisjoukkueen päävalmentajana. D Teamin Mestiksen finaaleihin asti keväällä johdattanut Ahvenjärvi saa apuvalmentajakseen Mika Paanasen, joka on valmentanut pitkään JYPin A-nuoria.

- Luisteluvoimaista, nuorta ja energistä joukkuetta lähdetään viemään kohti tulevaa Mestiskautta, lupaa Jukka Ahvenjärvi.

Hänen mukaansa D Team ei lähde Mestikseen kumartelemaan, vaan tavoittelee työtä tekevällä, nöyrällä asenteella sarjan kärkisijoja tulevallakin kaudella.

- D Teamissä tärkeintä on laadukas päivittäinen tekeminen niin harjoittelussa kuin pelaamisessa, onhan pää- tehtävämme viedä pelaajia vahvasti kohti SM-liigan vaatimaa, ammattilaistasoa, painottaa Ahvenjärvi D Teamin asemaa osana JYP-organisaatiota.

Vahvan pelaajataustan SM-liigassa ja usean vuoden valmentajakokemuksen omaava Mika Paananen on tärkeässä roolissa valmennusryhmässä.

- Mika Paanasen liigapelaajan kokemus auttaa pelaajia pelitaitojen kehittämisessä. Siitä hyvänä esimerkkinä ovat olleet kahden viime vuoden aikana D Teamiin JYPin A-nuorista siirtyneet pelaajat.  Lisäksi entisenä keskushyökkääjänä Paananen tuo D Teamin erikoistilannepelaamiseen uusia tuulahduksia, rohkeutta  ja kiekollista oveluutta, sanoo Ahvenjärvi. 

Valmentajakaksikolla on yhteistä taivalta takana jo Diskoksen ajoilta Suomi-sarjasta.

- Tiimityöskentelymme lähteekin helposti käyntiin, vakuuttaa Ahvenjärvi.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
JYP palkkasi maalivahdin

JYP palkkasi maalivahdin

Jussi Olkinuoran pestaaminen tuli ajankohtaiseksi, kun JYPin liigajoukkueen maalivahtikolmikosta kaksi maalivahtia eli Veini Vehviläinen ja Markus Ruusu tulivat valituiksi Suomen U20-maajoukkueeseen jääkiekon nuorten MM-kisoihin Kanadaan.

Lue lisää