Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit saa vieraita Turusta

 
Jaguaarit saa vieraita Turusta

Jaguaarit saa kauden avausottelussa vastaansa Turku Trojansin. Viime kaudella jumboksi jätetty turkulaisryhmä ei vaikuta paperilla kovin paljoa viime vuotista vahvemmalta, mutta suuriin saappaisiin joutuneet nuoret hyökkäyksen linjamiehet ovat kuitenkin yhtä vuotta kokeneempia, kuten muukin joukkue.

Jaguaarien tavoin Trojans heittää kehiin suomalaisen pelinrakentajan. Joonas Anderssonin ykkösmaaleja lienevät Eric Allen ja Ville Vene. Viime Suomen visiitillään Trojansin toinen amerikkalaisvahvistusta Johnnel Wyattea nähtiin milloin laitahyökkääjänä ja milloin keskushyökkääjän, joten hänen roolistaan on paha tehdä ennakoon arvioita. Varmaa kuitenkin on, pelaa hän sitten millä pelipaikalla tahansa, että hän on vaarallinen mies.
Turkulaisten puolustuksesta kannattaa pitää silmällä Janne Salosta, Ilkka Koirasta. Salonen on pitkään ollut Suomen parhaita puolustuksen pelaajia, kun taas 1988-syntynyt Koiranen on keikkunut nyt muutaman vuoden Vaahteraliigan taklaus- ja säkitystilastojen kärkipäässä. Puolustusta heikentää varmasti jonkin verran kauden alla tapahtunut Seikko Vennelän loukkaantuminen, ja muun takakentän Iisakki Ullakonojan johdolla on terästäydyttävä.

Jaguaarien ulkomaalaiskolmikko Lukkes Gilgan-James Perez-Andrew Ross saapui Suomeen vasta aivan kauden alla. Toisin kuin aikaisempina vuosina, pelisysteemi on kuitenkin pystytty ajamaan sisään jo hyvissä ajoin, sillä päävalmentaja Benjamin Jenseniä ja pelinrakentaja Santeri Supia ei ole tarvinnut odotella Suomeen ison veden takaa. Jyväskylä luottaa näyttävään ja viihdyttävään heittopeliin, jota Supi pelinrakentajana johtaa. Hänen lisäksi hyökkäyksestä kannattaa seurata laitahyökkäjäkaartia Gilgan, Perez, Aki Ollenberg, William Lahti, Perttu Ahila, sekä maajoukkuekeskushyökkääjä Akumatti Leskistä. Puolustuksen puolella Gilgan ja Perez ovat suuressa roolissa takakentällä. Huomion arvoista on kuitenkin miten Andrew Rossin johtama tukimiesosasto ja puolustuksen linjamiehet pystyvät repimään rikki turkulaisten hyökkäyksen linjan. Pelinrakentaja Anderssonilla saattaa tulla kiire etenkin Markus Blombergin kanssa

Ottelu Palokan urheilukeskuksessa alkaa lauantaina 22.5. klo 16.00. Tervetuloa sankoin joukoin seuraamaan Jyväskylän Vaahterakauden avausta!

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää
Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Lue lisää
Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit aloittivat ottelun hyökkäyksellä. Ensimmäisellä draivilla Jaguaarit kokeilivat Oulun takakenttää pitkin heitoin.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää